Haber

Süper Lig’e geliyor ateşi yaktı! Di Maria, Juventus’tan resmen ayrıldı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus’ta forma giyen Arjantinli Angel Di Maria, siyah beyazlı kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Transfer döneminde Galatasaray ile adından sıkça söz ettiren 35 yaşındaki forvet Di Maria, Juventus’taki kariyerine devam etmeyeceğini Instagram hesabından duyurdu.

“MUTLU OLUYORUM”

Di Maria yaptığı paylaşımda, “Zor ve karmaşık bir dönemin sonuna geldim. Kupalar kazanmak mümkün olmasa da kulübün şampiyonluklar kazanması için her şeyini vermiş biri olmanın verdiği huzurla ayrılıyorum. Başaramamanın acı tadı, ama bu mükemmel soyunma odasının kesiti, beni çok mutlu ediyor” Birçok arkadaş edinmenin mutluluğuyla ayrılıyorum. İlk günden beri bana gösterdikleri ilgiden dolayı tüm grup arkadaşlarıma teşekkür ederim, kendimi hep evimde gibi hissettim. Tüm Juventuslulara selamlar.” ifadelerini kullandı.

40 MAÇTA 8 GOL 7 ASİST

Angel Di Maria, geçen sezon Paris Saint-Germain’den ayrıldıktan sonra Juventus’a bedelsiz olarak transfer oldu. Siyah-beyazlı formayla Serie A, İtalya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde toplam 40 maçta forma giyen Arjantinli oyuncu, 8 gol 7 asistlik performans sergiledi.

EN GÜÇLÜ ADAY GALATASARAY

Devre arasında Galatasaray ile karşılaşan Angel Di Maria için en güçlü ihtimal yine Sarı-Kırmızılılar gibi görünüyor. bonservisi elinde olan Arjantinli yıldız için son sözü Galatasaray yönetimi söyleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu