Haber

Fren yerine gaza basan sürücü Zeytinburnu’ndaki depoya girdi.

Zeytinburnu’nda faciadan dönen kaza kameralara yansıdı: Fren yerine gaza basan sürücü depoya girdi

Çantaların arkasında oturan iş yeri sahibi ve arkadaşı kazadan kıl payı kurtuldu.

İSTANBUL – Fren yerine gaza basan sürücü, Zeytinburnu’ndaki dokuma işlerinin bulunduğu depoya girdi. Çuvalların arkasında oturan iki arkadaş şans eseri kazadan kurtulurken, o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz cumartesi günü saat 17.00 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 106. Sokak’ta dokuma işlerinin bulunduğu bir depoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aracına binen sürücü, fren yerine gaza basarak dükkana girdi. O sırada dükkanda bulunan işletme sahibi ve arkadaşı, içinde dokuma işlerinin bulunduğu çuvallar sayesinde kazadan sağ kurtuldu. Sahibi ve arkadaşı şok olurken, kaza polise ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde otomobilin bir anda içeriye girerek camı kırdığı görülüyor. İçinde çuval olması büyük bir felaketin eşiğinden dönmeyi mümkün kılar.

“Çuvallar olmasa camlar bize zarar verirdi”

Olayı hatırlatan iş yeri sahibi Recep Topaloğlu, “Araç karşı caddede park halindeydi. Şoför arabasına bindi, gaz ve freni karıştırdı. İçeride oturuyorduk ne olduğunu anlamadık, araba daldı. camlar kırıldı ortada çuvallar vardı çuvallar olmasaydı camlar bize zarar verirdi bize bir şey olmadı camlar kırıldı o sırada içeride iki kişiydik araba hızlı değildi ,çok hızlı değildi.Hızlı olsaydı ortadan ezilirdik.Olaydan maddi hasarlı olarak kurtulduk.Araç oradaki boşlukta asılı kaldı.Araç asılı olduğu için bu boşluk boştu. hayatımız kurtuldu’ dedi.Olayın ardından sürücünün iş yerinin camını değiştirdiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu