Haber

Siyasi lobileri harekete geçirecek iddia: Özgür Özel, Meral Akşener ile görüşecek, ana gündem ittifak

Türkiye’de yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi lobiler de aktif hale geldi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel’in ittifak açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret edeceği iddia edildi.

CHP’de genel başkan değişikliğinin ardından GÜZEL Partisi ile CHP arasında ittifak olasılıkları yeniden tartışılmaya başlandı. Son olarak CHP Sözcüsü Deniz Yücel, ittifak tartışmalarına ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel

“İTTİFAKIN MÜZAKEREYE DÖNÜŞMESİNE KARŞIYIZ”

Basın toplantısında ittifak çalışmaları hakkında bilgi veren Yücel, “Geçmişte ittifak kurduğumuz partilerle iletişimimizi halen sürdürüyoruz. İttifaka hiçbir zaman kapılarımızı kapatmadık, kapatmayacağız. Ancak bu, ‘Burayı alacağız, orayı size verelim’ gibi bir işlem, pazarlık anlamına gelmiyor.” Geri dönmesine karşıyız.” dedi.

“KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Yücel konuşmasına şöyle devam etti: “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu konuda çok sert açıklamalarda bulundu. Belki yerel seçim takvimi henüz açıklanmadı. Sonuç olarak kazanmak için gereken her şeyi yapmamız lazım. İttifak kuracağımız partilerin kazanması, hatta ülkemiz demokrasisinin kazanması için.” “Biz her türlü adımı atacağız, bu konularda daha ileri adımlara da kapımız her zaman açık.” sözlerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL VE ​​MERAL AKŞENER BİR ARAYA GELECEK

Yücel’in açıklamaları taze kalırken, Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP lideri Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in bir araya geleceğini iddia etti.

TOPLANTI GÜNDEMİ: YEREL SEÇİMLER

Sözcü TV’ye bağlanan Öztürk, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret edecek. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Bu toplantıda yaklaşan yerel seçimlere ilişkin konular ele alınacak.” dedi.

“İTTİFAK KONUSU MASA’DA OLACAK”

Saygı Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İkili zirvede iki partinin ittifak meselesi ve GÜZEL Partisi’nin tutumu ele alınacak. Söz konusu ziyaretin ardından daha sonra CHP Genel Merkezi’ne gidebileceği bilgisi tarafıma iletildi. ‘İyi Şanslar’ ziyareti için.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu