Yaşam

Pera Classics’ten “Müzikal Portreler”

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesiklasik müziğin güncel yorumcularına ev sahipliği yapmaktadır. Pera KlasikleriKonserler serisi bu ay çağdaş Türk bestecilerinin eserleri ile klasik batı müziğinden eserleri seyirciyle buluşturacak. “Bir Nefeste Üç Yay”flüt dörtlüsüne ev sahipliği yapıyor.

Çağ Erçağ, Anıl Acun Kıvrak, Esen KıvrakVe Philip Kowalskiitibaren oluşturulanTopluluk, “Müzikal Portreler” temalı konserde Bach, Mozart, Piazzola ve Schubert’in eserlerini seslendirecek.

Pera Müzesi Oryantalist Fotoğraf Koleksiyonu’ndan bir seçkiyi sanatseverlerle buluşturuyor. Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlarserginin yer aldığı salonda, 6 Mayıs Cumartesi akşamı  19.30’daKonser, izleyiciyi tarihi ve büyülü bir müze atmosferinde müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Bir Nefeste Üç Yay
Çağ Erçağ (Viyolonsel)
Anıl Acun Kıvrak (Flüt)
Esen Kıvrak (Keman)
Filip Kowalski (Viyola)

Biletler, konser günü Biletix’ten veya Pera Müzesi resepsiyonundan satın alınabilir. Pera Müzesi Dostları %50 indirim kazanıyor. Yerler sınırlı ve numarasız. Konser kesintisiz ve yaklaşık 1 saat sürüyor. Etkinlik 7 yaş ve üzeri katılıma uygundur. 7-12 yaş arası seyirciler konsere bir yetişkin eşliğinde katılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu