Haber

Bursalılar Değişim İstiyor: İmamoğlu’ndan Umutluyuz

ZEHRA MİLLER / SİBEL KAHRAMAN

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘çıplak bursa Türkiye’de buluşan vatandaşlar Türkiye’de değişim istediklerini söyledi. Bir vatandaş, “Geleceğimiz konusunda sürekli stres altındayız ama İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve CHP’den çok umutluyuz. Her şey istediğimiz gibi olacak. Artık hayallerimize kavuşabileceğiz. Her şey çok güzel olacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Başkan Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, dün Halk Buluşması çerçevesinde. bursa Vatandaşlarla görüştü. İmamoğlu’nun konuşmasının ardından ANKA HaberlerAjansa konuşan Bursalılar bursa Hem Türkiye’de hem de Türkiye’de değişim talep ettiklerini söylediler. Vatandaşlar düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“YAKINDA GÜZEL BİR GÜN OLMASINI UMUT EDİYORUZ”

“İmamoğlu’ndan İstanbul’da çok memnunuz. Öğrenci olarak İstanbul’da okumanın avantajları çok yüksek. Millet İttifakı iktidara geldiğinde aynı şeyi Türkiye’nin her yerinde bekliyoruz. Verdiği sözleri tutacağına eminiz. İmamoğlu’nu bir genç olarak çok seviyorum.”

“Aynı şekilde Mansur Yavaş’ı, İmamoğlu’nu ve Kılıçdaroğlu’nu da çok seviyoruz. Gençlere yaklaşımlarını da çok beğeniyoruz. Daha güzel günlerin yakın olmasını diliyoruz.”

“TÜM TÜRKİYE’DE DEĞİŞİM İSTİYORUZ”

“Çünkü artık can sıkıntısından çok yorulduk. Bu tek adam iktidarından çok sıkıldık. Hiçbir şeyi istediğimiz gibi yapamıyoruz. Umutlu değiliz. İstediğimiz işi bulamıyoruz. Geleceğimiz konusunda hep gerginiz.” Ama İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve CHP’den çok umutluyuz. İstediğimiz gibi her şey gerçekleşecek. Artık hayallerimize kavuşabiliriz. Her şey çok güzel olacak.”

“Beceriksizlikten, yapılanlardan bıktık, usandık. Bir yerde dur dememiz lazım. İnşallah halkımız da görür. Şu anda büyük umutlarla büyüyor ama bursa Türkiye’deki ve buradan buradan gelen kalabalığa ve halktan gelen yoğun taleplere göre umarım her şey daha iyi olur. Geçen dönem aslında kazanmış gibiydik ama ne olduysa oldu. Bazı itirazlar kabul edilmedi ama sonuçta hep değişim istiyoruz tabi. Sadece Bursa’da değil, tüm Türkiye’de çocuklarımızın geleceği için istiyoruz.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu