Haber

Kocaeli Emitt Turizm Fuarı’nda tanıtılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri ​​arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Turizm Fuarı’nda şehrin zengin turizm potansiyelini sergileyecek. Fuar standında şehrin değerli turizm varlıklarının öne çıkarılması için özel bir bölüm oluşturulacak. Sütlü Nuriye, Nüzhetiye Bebek, İzmit Saat Kulesi, İzmit Pişmaniye, Ayva Cezerye, Karamürsel Gazozu ve Çenesuyu gibi birbirinden değerli yöresel lezzetler ve coğrafi işaretli eserler de ziyaretçilerle buluşacak. 110 ülkeden katılımcının yer alacağı EMITT 2024 Fuarı’nda, Kocaeli’nin turizm destinasyonları, deniz, kültür, termal, sağlık, doğa, kış ve gastronomi turizminin yer alacağı stantta Komeksepeti turizm hediyelikleri ve Ormanya&Sekapark ürünleri de satışa sunulacak. tanıştırılmak.

 

KARTEPE TELEFERİK GÖRÜNTÜLENECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 50 yıllık hayali gerçeğe dönüştürdüğü Kartepe Teleferik Projesi de fuarda tanıtılacak. Kocaelililerin ve turistlerin İzmit Körfezi ve Sapanca Gölü’nü aynı anda izleyerek Samandağları zirvesine ulaşacağı Kartepe Teleferik, Kocaeli turizmini hareketlendirecek.

 

KOCAELİ TANITIM SİNEMALARI GÖSTERİMİ

Kocaeli standında yerel eserlerin tanıtılması ve şehrin sembollerinin sergilenmesinin yanı sıra Show Me Kocaeli, Havadan Kocaeli, Ormanya ve turizm tanıtım sinemaları da gösterilecek. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan sinemalar fuar sonuna kadar gösterimlerine devam edecek.

 

SÜRPRİZ İADELER VE ÇEKİLİŞLER

Kentin turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılmasının amaçlandığı EMITT Fuarı’nda Kocaeli standı, ziyaretçilerine şehrin değerli turizm destinasyonlarından sürpriz hediyeler verecek. Fuar boyunca her gün gerçekleşecek çekilişlerde; Otel konaklaması, Kartepe ve Yuvacık bölgesindeki tesislerde kahvaltı ve akşam yemeği ile ATV, zipline gibi macera turizmi aktiviteleri sağlanacak.

 

TÜM İLÇELER TANITILACAK

Kocaeli turizminin en doğru şekilde tanıtılması için birçok kurumla birlikte çalışıyoruz. Standlarda Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki turistik yerleri tanıtan broşür, harita ve yayınlar yer alacak. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TÜRSAB Doğu Marmara Bölge Temsilciliği, Kocaeli Otelciler ve Turistik Tesis İşletmecileri Derneği (KOTİD), Gölcük Başiskele Turizm Derneği ile Kartepe bölgesindeki turizm işletmeleri tanıtım ve ilişki kurma faaliyetleri yürütecek. Ayrıca stantta Komeksepeti&Ormanya catering ürünlerinin satış noktası da yer alacak. Kocaeli turizm tanıtım standında yer almak ve şehrin tanıtımına destek olmak isteyen turizm işletmeleri, turizm acenteleri ve sağlık turizmi kuruluşları detaylı bilgi için Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile iletişime geçebilirler.  Turizm ve Doğal Yaşam Alanları Şube Müdürlüğü’nü 02623182338 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu