Haber

Fatih Erbakan’dan Saadet Partisi’ne salvo: 7’li masada sadece onlar yaptı

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, A Haber’de yayınlanan Vatan Belası programında değerli açıklamalarda bulundu.

Refah Önderi Erbakan, HDP’li 6’lı tablo üyesi Saadet Partisi’ne yine tepki gösterdi. Erbakan, Saadet Partisi’nin Milli Görüş’ü temsil edemeyeceğini söyledi.

‘TEK AİLE PARTİSİ’NİN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE CHP adayının posteri var’

Erbakan’ın yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi eylemleriyle Milli Görüş’ü temsil edemez. Saadet, Milli Görüş’e karşı birinin iktidara gelmesi için çalışıyor. Saadet Partisi, Milli Görüş’e tamamen aykırı bir zihniyeti iktidara getirmeye çalışıyor. Yapılanlardan sonra nasıl temsil ediyorsunuz? CHP’li bir genel başkan seçmek için var gücünüzle seferber oldunuz. Kılıçdaroğlu’nun afişini karargahınıza asıyorsunuz. Diğer 7’li masada ortak yok! Sadece Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bir tane var. CHP ile tam entegredir. ”ifadelerini kullandı.

‘Mutluluk Üssü Bundan Rahatsız Ediyor’

Erbakan sözlerinin devamında “Tabii ki teşkilatlarını, tabanlarını ve seçmenlerini bir yere koyuyorum. Onların da bu son durumdan çok rahatsız olduklarını biliyorum. Ama yönetim kadrosu böyle bir durumda. Rahmetli Erbakan Hocan örneği vardı. , kime hep derim. Ne yazık ki; Bir adam görsen, o yüzüne çamur sürerken sen ne yapıyorsun? Ben namaz kılıyorum derse adama böyle namaz kılınır mı dersin? (SAV) bize namaz kılmayı gösterdi.Bunun şartları ve farkları var.Bunları yaparsan namaz kılıyorsun.Herkes kafasına göre bir şey yapıp namaz kılıyorum diyemez.Şimdi Saadet Partisi diyor ki Milli Görüş’ü temsil etmem de buna benzer.”söz konusu.

KARAMOLLAOĞLU’NA TEPKİ!

Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Çamlıca Camii hakkında da konuştu. ‘Bu camiyi dolduramazsınız. Atık’Sözünü hatırlayarak tepki gösterdi.

Erbakan, “Neden cami ile uğraşıyorsunuz, hırsla hareket ediyorlar. İçini güzelce doldurmaya çalışalım. İçinde namaz kılacak nesiller yetiştirmek lazım.”açıklamalarda bulundu.

sarkoy-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu