Haber

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Vefa Buluşmaları’ kapsamında yaşlı vatandaşları ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Vefa Toplantıları’ kapsamında yaşlı vatandaşları Aile Yaşam Merkezi’nde ağırlayarak onların tavsiye ve önerilerini dinledi. Çınar, büyüklerin tecrübe ve tecrübelerinden her zaman yararlandıklarını, aldıkları tavsiyelerin yollarına ışık tuttuğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ‘Vefa Toplantıları’ kapsamında ikamet adreslerinden özel araçlarla alınan yaşlı vatandaşlar, misyoner çalışanlar eşliğinde Yeşilyurt’taki yatırım alanlarını ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gezi ve inceleme ziyaretlerinin ardından Aile Yaşam Merkezi’nde ağırladığı yaşlı vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Programdan dolayı şükranlarını dile getiren mahalle sakinleri, “Çok güzel bir programdı, Allah razı olsun. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin, hayırlısı ise size nasip etsin” dedi. tekrarlanarak daha iyi hizmet vermenizi sağlayacaktır. Konukseverliğiniz için teşekkür ederiz.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Vefa Buluşmaları’ etkinliğiyle bir araya geldikleri yaşlı vatandaşların hayır dualarını aldıklarını ve onlarla istişarede bulunduklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaşlıların toplumun dünle bugünü arasında köprü kuran, kültürel zenginlik ve değerlerinin geleceğe taşınmasını sağlayan en özel insanları olduğunu söyledi. “Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlarla ilgilenmeyen, onlara ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı göstermeyen bir toplum güven ve huzur içinde olamaz” dedi. Mümkün değil. Unutulmamalıdır ki, Şeyh Edebali’nin “Refah büyüklerin yanındadır” sözünde belirttiği gibi huzurumuz için büyüklerin iyi dileklerine ve dileklerine ihtiyacımız var. Yaşlılara bakmak milletimizin en değerli geleneği ve vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizim görevimizdir. Belediye olarak büyüklerimizin görüşlerini almak, ilçemize kazandırdığımız yatırım alanlarını ziyaret etmek ve sosyal hizmet sağlamak amacıyla başlattığımız ‘Vefa Toplantıları’ programımız kapsamında bugün Özalper Mahallesi’nde ikamet eden değerli büyüklerimizi ağırladık. onları bilgiyle. Keyifli bir Yeşilyurt turunun ardından misafirlerimizi Aile Yaşam Merkezimizde ağırladık. Büyüklerimiz ve abilerimiz ile verimli ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Onlarla vakit geçirmek, dualarını almak, bir arada olmak, fikir alışverişinde bulunmak, onların tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanmak yolumuzu aydınlatıyor. Büyüklerimiz bizim şanımızın tacıdır, ne kadar çok hizmet edersek o kadar memnun oluruz. Refahınız, memnuniyetiniz ve sağlığınız bizim için değerli olup, hayatınızı kolaylaştırmak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Elbette büyüklerimiz mahallelerde gözümüz kulağımızdır ve onların talep, talep ve tekliflerinden kaynaklanan sorunlara anında çözüm üretmekteyiz. Bu toplantıları sık sık yaparak hem sohbet edip, varsa isteklerini dinliyor, hem de ilimize, ilçemize daha iyi hizmetler getirmek için çalışıyoruz. ‘Vefa Toplantıları’ programımız büyüklerimiz tarafından çok beğenildi. Büyüklerimizi evlerinden alıyoruz, ilçemize getirdiğimiz eserleri görüyorlar, günün sonunda da onlarla buluşup güzel bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Herkesin keyifli, huzurlu olduğu bir Yeşilyurt için çalışmalarımıza dinlenmeden devam edeceğiz. Davetimizi kabul eden değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. “Allah bizlere sağlık ve huzur dolu günler nasip etsin” dedi. -MALATYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu