Haber

TESK Başkanı: Birlik ve beraberlikle ayağa kalkacağız

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Lideri Bendevi Palandöken, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi için yayınladığı mesajda, “Geçmiş yıllarda yaşanan depremlerin ardından nasıl ayağa kalkıp yüreklerimizi parçaladıysak, teşekkür ederiz. Bu depremden sonra meydana gelen sel ve orman yangınları da dahil olmak üzere birlik ve beraberliğimizdir.” Yeniden ayağa kalkacağımıza inancım tam” dedi.

TESK Lideri Palandöken, Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 6 Şubat’ta meydana gelen ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Palandöken açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen, ülkemizi derin bir acı içinde bırakan, onbinlerce vatandaşımızın kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam 1 yıl geçti. Art arda yaşadığımız 7,6 büyüklüğündeki depremlerde maddi ve manevi büyük yıkımlar yaşadık. Maalesef birçok vatandaşımız sevdiklerini ve evini kaybetti, o da işini kaybetti. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde tekrar ayağa kalkacağımıza olan inancım tamdır. Bu depremin ardından yaşanan sel ve orman yangınları da dahil olmak üzere, geçtiğimiz yıllarda içimizi parçalayan depremlerden sonra nasıl ayağa kalktıysak, dayanışma içindeyiz. Maddi ve manevi yardımlar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Allah devletimize zarar vermesin. Deprem anından bu yana halkımızın yanında olan ve yardım ve çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanımız, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın.” – ANKARA

haberedremit.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu