Haber

Felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanığa 10 yıl hapis

Bursa’da 28 Haziran 2023’te Kurban Bayramı’nın ilk gününde 84 yaşındaki NT, felçli olması ve yalnız yaşaması nedeniyle kendisini ziyarete gelecek misafirlere sokak kapısını açık bıraktı. Gün içerisinde Serkan Tutkun (24), “Ben doktorum, seni muayene edeceğim” diyerek açık kapıdan içeri girdi.

SALDIRILAN KADIN 15 GÜN SONRA ÖLDÜ

Serkan Tutkun, muayene etme bahanesiyle kıyafetlerini çıkardığı kadına cinsel saldırıda bulundu. Kendisine direnen kadının tepki göstererek ağzını kapatan Tutkun, para istediği kadından olumsuz yanıt alınca evindeki çekmece ve dolapları karıştırdı. Tutkun, kadının çığlık atması üzerine evden kaçarken, NT telefonla aradığı yakınlarının yardımıyla karakola giderek şikayetçi oldu. Tutkun gözaltına alınarak tutuklandı. NT olaydan 15 gün sonra beyin kanamasından öldü.

Serkan Tutkun hakkında ‘basit cinsel saldırı’, ‘kadına karşı basit yaralama’, ‘binada saklanan eşyaları çalma’ suçlarından 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Tutkun, iddialara göre “Ben doktorum” diyerek eve girerek NT’yi tutukladı ve cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen NT’nin gelini HT, “Kayınvalidem bu olaydan sonra bir türlü iyileşemedi, zaten yüksek tansiyon hastasıydı ve olaydan 15 gün sonra hayatını kaybetti” dedi. Beyin kanaması nedeniyle.”

Mahkeme heyeti, tahliye talebi reddedilen tutuklu sanık Tutkun’un ruh sağlığı durumunun tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

(HABER MERKEZİ)

persembe-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu