Haber

Montella: “Oyuncularımla gurur duyuyorum”

– Montella: “Oyuncularımla gurur duyuyorum”

Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Montella:

“Seriyi de devam ettirdiğimiz için memnunum”

“Hakem maçı çok iyi yönetti”

ANTALYA – Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, Alanyaspor maçının akabinde, “Onlarla gurur duyuyorum. İkinci yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen takımın ruhunu sahaya yansıttılar” dedi.

Spor Toto Üstün Lig’in 14. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Uğraş sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, iki ekibin da maçı kazanmak için alana çıktığını söyledi. Oyuncularının büyük bir tebriki hak ettiğini vurgulayan Montella, “Onlarla gurur duyuyorum. İkinci yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen takımın ruhunu sahaya yansıttılar. Hiçbir şekilde kaybetmek istemediklerini tekrar tekrar sahada gösterdiler. Serimizi de uzattık. Seriyi de devam ettirdiğimiz için memnunum. İlk yarının 13 maçının 8’ini deplasmanda oynadık. Dezavantaj gibi gözükse de ikinci yarı bize büyük avantajlar getirebilecek bir takvimle oynayacağız. O yüzden hazırlıklarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Hakemin performansına yönelik açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Montella, “Hakemin performansını ele almak istiyorum. Kenardan maçı seyrettiğimde çok iyi yönettiğini söyleyebilirim. Tekrar seyretmedim ama benim aldığım hissiyat hakemin iyi yönettiğiydi” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu