Yaşam

Marvel’dan kafa karıştıran “Deadpool 3” Gönderisi: MCU’da Yepyeni Bir Dönem Başlayacak mı?

Marvel Japonya, Deadpool 3 Sinemasıyla ilgili bir gönderi paylaştı. Bu paylaşımla birlikte merakla beklenen Deadpool 3’ün özeti ortaya çıktı. Böylece Deadpool hayranlarının uzun zamandır öngördüğü senaryo bir bakıma doğrulanmış oldu. Deadpool, Marvel Sinematik Evreniyeniden şekillendirebilir.

Marvel evreni yeniden başlayabilir

Marvel Japan, paylaşımında şunları söyledi: Sorumsuz kahraman Deadpool, kurtçukMCU geçmişini değiştirecek mi?!“, ancak Japoncadan çeviri olduğu için bazı ufak nüans farklılıkları olabilir. Ancak yeni filmde Deadpool ve Wolverine’in çoklu evrenleri oldukça açık. kafan karışmış olabilirgösteriyor.

Deadpool 3 filminde, X Men Hugh Jackman, filmlerde de canlandırdığı Wolverine rolünde yer alacak. Deadpool 2 filminin sonunda çeşitli evrenlerde ve çeşitli zaman çizelgelerinde yapılan değişikliklere tanık olduk. Yani yeni filmde Deadpool oldukça heyecan yaratabilir ve X-Men karakterlerinin MCU’ya katılmasının kapısını açabilir. Bu nedenle, ana MCU evreni eninde sonunda çizgi romanlardaki kadar çeşitli karakter seçeneklerine sahip olabilir.

Deadpool 3 ile muhtemelen zaman çizelgelerindeki karışıklığı çözecek. DeadpoolVe kurtçuk İşbirliği yapmak zorunda kalacaklar. Bu ikilinin çabası muhtemelen oldukça büyük olacaktır. Bu çabanın sonunda kazananın seyirci olacağını umuyoruz.

Deadpool 3 bu yaz vizyona girecek

Deadpool 3 ABD’de 26 Temmuz 2024 Marvel Sinematik Evreninin 5. aşamasının bir parçası olacak ve vizyona girecek. Yapımın başrollerinde Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand ve Jennifer Garner yer alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu