Yaşam

Kız arkadaşını evlilik teklifi için kaçırdı

Avustralya’nın Sidney kentinde yaşayan Adam Rizk, kız arkadaşı Vanessa Moujalli’yi evlilik teklifi için kaçırdı. Lübnan’a ailesini ziyarete giden Mujalli, burada erkek arkadaşının ‘sürprizi’ ile karşılaştı.

Kısa sürede viral olan TikTok’ta paylaşılan videoda, kar maskeli şahısların ellerinde oyuncak silahlarla Moujalli’nin içinde bulunduğu otomobili yol ortasında durdurarak insanları araçtan indirdiği görülüyor. . Moujalli’nin gözleri bağlanarak başka bir araca bindirilirken, evlenme teklifinden haberi olan teyze ve abla arabayla uzaklaşır. Moujalli videoda “Hayır, lütfen. Onlarla gitmeyeceğim. Onlara ne isterlerse vereceğimi söyledim” diyor. Gözleri hala bağlı halde araçtan çıkarılan Mujalli’nin ağladığı duyuluyor. Moujalli’nin 10 yıllık erkek arkadaşı Rizk, büyük bir buket çiçekle evlenme teklif ediyor.

‘HEP BİRBİRLERİNİ BIRAKIRLAR, İLİŞKİLERİ BÖYLEDİR’

“Adam her zaman Moujalli’yi korkutacak bir evlilik teklifi yapmak istediğine dair şakalar yapardı.” Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar ‘sürpriz’ evlilik teklifine tepki gösterdi. Bir kullanıcı, “Kadın memnuniyetten değil, hayatı bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçtiği için ağlıyor” dedi. (DIŞ HABERLER)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu