Yaşam

Kıraç, Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın şampiyonluğunu konserle taçlandırdı

Ünlü rock müziğinin sevilen isimlerinden Kıraç, Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı 2. Lig şampiyonluğunu verdiği konserle taçlandırdı. Sanatçı Kıraç, verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Geçen çarşamba final maçında kaplandı spor ‘yi yenerek 2. ligde şampiyonluk yaşayan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın başarısı. Şampiyona müsabakalarında basketbol takımı, ilçe sakinlerini ilk olarak üstü açık otobüste kazandıkları kupayla karşıladı. Belediye önündeki kutlama alanına otobüsün gelmesiyle şampiyonluk töreninde heyecan doruk noktasına ulaştı. Belediye önüne kurulan sahnede konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık 4 yıl önce sizlerin desteğiyle yola çıktığımızda Çayırova’mızı spor kenti yapacağız dedik ve hızla yola çıktık. bu hedefle yaklaşık 2 yıl önce kurduğumuz basketbol takımı 2 yıl üst üste final maçında 2 değil 0.4 saniyede şampiyonluğu kazandık kardeşlerimi tebrik ederim. Çayırova’yı bugüne kadar bin 300 madalya ve kupa ile bir spor kenti yaptık. 9 branşta aynı anda spor yapılabiliyor. Salonu ilçemize kazandıracağız” dedi.

Eğlence zirveye ulaştı

Konuşmanın ardından çiftçi ve sporcular hep birlikte 2. Lig şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonların sahneden inmesinin ardından rock müziğin güçlü sesi Kıraç sahne aldı. Kıraç, seslendirdiği müzikle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Eğlencenin doruğa ulaştığı konserde müzik hep bir ağızdan söylendi. Daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kıraç’a günün anısına ikramda bulundu. – KOCAELİ

gorele-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu