Yaşam

Büyükşehir Güzeloba anaokulunda eğitim başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 12 derslikli ve 240 öğrenci kapasiteli Guzoloba Çocuk Yuvası ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenciler eğitimlerine başladı. Bölge halkı, özel kreş fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi kreşin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek her ilçe için fidanlık sözünü yerine getiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların istihdama katılımını artırmak ve çocukların daha kaliteli eğitim almasını sağlamak amacıyla kurduğu Güzeloba Çocuk Yuvası ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim başladı. 4-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek olan anaokulunda öğrenciler ilk gün büyük bir heyecan yaşadılar. Küçük öğrenciler oryantasyonun ilk haftasını yeni arkadaşlarıyla geçirirler. 12 derslikli ve 240 öğrenci kapasiteli anaokulunda çocuklar oyunlar oynayarak keyifli vakit geçiriyor.

LİDER BOCEK’E AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzeloba bölgesinde hizmete açılan kreş, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Minik öğrenciler yeni anaokullarının heyecanını yaşarken, aileler de bir heyecan daha yaşadı. Velilerden Burcu Filipoviç, yeni anaokulunun çocukları için çok güzel olduğunu belirterek, “Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı bırakabileceğiz. Özellikle bu ekonomik koşullarda fiyatları birçok anaokuluna göre çok iyi. Aynı zamanda kaliteli bir eğitim alacaklar” dedi.

UYGUN FİYATA KALİTELİ EĞİTİM

Melisa Şerbetçi, kızının daha önce özel kreşe gittiğini, fiyatın çok yüksek olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi kreşin kendilerine fazlasıyla yeteceğini kaydetti. Torununu Güzeloba anaokuluna getiren Keziban Erdoğan, “Açıldığı için çok memnunuz, evimize çok yakın. Özel bir kreşe gidiyordu. Fiyat çok yüksekti. Fiyatı uygun olduğu için burayı tercih ettik. Böyle bir kreş hizmeti verdiği için Muhittin Başkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

yuregirhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu