Haber

Kağıthane’de otomobil dere yatağına uçtu: 2 yaralı

KAĞITHANE’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil demir parmaklıklara çarparak dere yatağına uçtu. Dönen otomobilde sıkışan çift itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 ABV 305 plakalı otomobilin sürücüsü Dilara Çalış, eşi Metin Çalış (36) ile Gültepe istikametinde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araba kontrolden çıktı, Yahya Kemal Spor Havalandı ve kompleksinin önündeki kaldırıma çarptı. Güzeldere Deresi’nin demir parmaklıklarına çarparak paramparça olan otomobil, yaklaşık 5 metre sürüklendikten sonra dere yatağına uçtu. Otomobilin ters dönmesi sonucu yaralanan çift, araçta sıkıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri Dilara Çalış ve Metin Çalış’ı sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Dere yatağına devrilen otomobilin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

– İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu