Haber

İzmir’de Pompalı Saldırı Kameralara Yansıdı

İzmir’de pompalı tüfekli saldırı kamerada

İZMİR – İzmir’in Konak ilçesinde bir kümeye pompalı tüfekle ateş eden 2 kişi, onları kovalayan kümeden pala ile kaçtı. Pompalı tüfekle ateş edilme anı kameralara yansırken, saldırgandan 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, 10 Haziran akşamı saat 20.00 sıralarında Ballıkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre BHile BM(23), husumeti olduğu ve şu an kimliği tespit edilemeyen iki kişiyle karşılaştı. Bu sırada BH, beraberinde getirdiği sargılı av tüfeğini çıkarıp karşıdaki miskete ateş açtı. BH ve BM, başka bir grubun kendilerine ateş eden gruba doğru koşmasıyla olay yerinden kaçtı. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, sokaktaki araçlarda mermilerin isabet ettiği öğrenildi.

Kameradaki korkunç görüntüler

Öte yandan olay sokaktaki güvenlik kameralarına yansıdı. Olay yerinde, merdivenden sokağa çıkan gruptan BH’nin paket içine sakladığı av tüfeğini çıkararak karşı gruba ateş ettiği, diğer grubun onu kovalamaya geldiği görüldü. kaçtı, kovalamaca grubundaki bir kişinin elinde pala denilen bıçak vardı. Görüntülerde, pompalı tüfekten çıkan saçmaların sokaktaki araca isabet ettiği anlara da yer verildi.

Saldırgan grup yakalandı

Olayın ardından görgü tanıkları ve kameralardan araştırma yapan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı kümesinde yer alan BH ve BM, olaydan kısa süre sonra İsmetpaşa Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu