Teknoloji

Yeni Senua’s Saga: Hellblade 2 Fragmanı da Gizemle Dolu

ninja teorisiXbox Games Showcase 2023 sırasında Senua’s Saga: Hellblade 2’den yeni fragman yayınlanan. Oyun gizemini korumaya devam ederken en azından hangi yılda çıkacağını öğrenme fırsatı bulduk.


İlginizi çekebilir:  Yeni Şehirler: Skylines 2 Fragmanı Yayınlandı


2019 yılında Xbox Game Studios’a katılan İngiliz stüdyosunun bir sonraki oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2 olacak. Geliştiricinin ‘böyle kalacak’ dediği Senua Hanım’ın yeni macerasını uzun zamandır bekliyorduk. ilkinin yanında çok basit bir oyun’ olan ve 2017’de geliştirilmeye başlandı. 2019’daki The Game Awards şovunda duyurulmuştu. İlk oynanış fragmanının yayınlandığı devam oyunu için bir buçuk yıl sonra yeni bir fragman yayınlandı. 2021’de dizide yayınlandı.

Yeni Senua’s Saga: Hellblade 2 Fragmanı

PC ve Xbox Series için geliştirilmeye devam edilen Senua’s Saga: Hellblade 2, 2024 yılında satışa çıkacak. Ancak yayınlanan yeni fragman aslında tamamen sinematik bir sahneden oluşuyor. Yani oynanış açısından elimizde hala sadece 2021’in fragmanı var.

Uzun süredir sessiz kalan Ninja Theory stüdyosunun yeni oyunu hakkında kesintisiz bir oynanış görüntüsü görememiş ve yeni detaylara ulaşamamış olmamız üzücü. En azından Xbox Series X konsolunda nasıl çalıştığına dair bir fikrimiz var ve bu bir nevi teselli ödülü.

Mekanı ve temasıyla oldukça gizemli ve merak uyandıran oyunla ilgili yeni detayları bu yılın ilerleyen zamanlarında alacağımızı düşünüyoruz. Muhtemelen salı günü uzatılmış Xbox Games Showcase 2023 sırasında paylaşılacak, kim bilir? Bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu