Haber

Hamza Dağ, İzmir’i marka şehir yapacağız

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, ilk basın toplantısını İzmir Konak Meydanı’nda gerçekleştirdi. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Dağ, “İzmir’de gerçekleştireceğimiz belediyecilik 80 ilimize örnek bir belediye olacak. Mega projelerimiz ile bu şehri inşallah marka şehir haline getireceğiz, inşaAllah. İzmir” artık kendi kronik sorunlarından kurtulmuş bir şehir haline geldik.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, ilk basın toplantısını İzmir Konak Meydanı’nda gerçekleştirdi. Toplantıya önceki Gençlik ve Spor Bakanı İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

“Onların tecrübelerinden yararlanmak istediğimizi söyledik”

İzmir’de ilk iç toplantısını Konak Meydanı’nda gerçekleştiren Dağ, burada önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan isimleri ziyaret ettiğini hatırlatan Hamza Dağ, “Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur ve Aziz Kocaoğlu ile görüşmelerimiz oldu. Oğlu Levent Piriştina ile merhum Ahmet Piriştina’nın kabrini ziyaret ettik. Ellerini öptük ve iyi dileklerini ilettik.” Biz de bu fırsatı değerlendirip onların deneyimlerinden yararlanmak istediğimizi söyledik. İzmir ile ilgili niyetlerimizi onlarla paylaştık. Onların deneyimlerini de aldık. Çünkü onlar uzun zamandır arzuladığımız görevi yerine getirmiş bireyler. Hem bu yetmiş günlük süreçte, hem de 1 Nisan’dan sonra inşallah. “Büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda kendileriyle istişarede bulunacağımızı kendilerine söyledik. Gerçekten çok verimli toplantılardı. Detaylı bilgi veren büyükşehir belediye başkanlarımız oldu. Belediye başkanlığı döneminde deneyimlerini aktaran liderlerimiz oldu. Bu açıdan benim için çok faydalı toplantılar oldu” dedi.

“İzmir markasını dünya şehirlerine layık hale getireceğiz”

Dağ, 4 dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapma fırsatı bulduğunu hatırlatarak, “Artık 4 dönem milletvekilliğimde edindiğim tecrübenin ve Ankara’da edindiğimiz tecrübenin bana çok şey katacağına inanıyorum. Bize belediye başkanı olarak bu şehre büyük hizmetler sunma fırsatı verildi. İşin aslı şu ki, hepimizin amacı bu.” İnşallah bundan sonra da bu tecrübeyi İzmir’e yansıtmaya devam edeceğiz. Bundan dolayı mutluyuz. Bu birlik ve beraberliği nasıl sağlarsak başaralım, İzmir’e değer katacak şekilde İzmir’e katkı sağlayacağımızdan hiç şüphemiz yok. İzmir’de polemiklerden bıkmış bir durum var. Ben bir süreç görüyorum ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da söylediğim gibi bizi hiçbir zaman polemiklerde göremezsiniz. İzmir markasını dünya şehirlerine yakışır bir marka haline getireceğiz. Özellikle 30 ilçemizle İzmir’e sosyal belediyecilik kazandıracağız. İzmir’de gerçekleştireceğimiz belediyecilik 80 ilimizde örnek bir belediye olacak. Mega projelerimiz ile bu şehri inşallah marka şehir haline getireceğiz inşaallah. İzmir artık kronik sorunlarından kurtulmuş bir şehir haline gelecektir. İzmir’de her zaman hem zeybek hem de halayı bir arada icra edeceğiz. İzmir Körfezi’ne bakarken hep birlikte şarkılar, türküler söyleyeceğiz Allah’ın izniyle. Bu inanç ve bu mottoyla yola çıktık. Önümüzdeki günlerde projelerimizi sizlerle paylaşacağız” dedi.

“Tüm İzmirlilerle birlikte yürümeyi arzuluyoruz”

Eski Gençlik ve Spor Bakanı İzmir Milletvekili Dr., toplantıda Dağ’ı yalnız bırakmadı. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, “Bu şehir özel bir şehir. Bu şehir sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da özel şehirlerinden biri. Bu şehrin marka değerini yükseltmek, halkın sorunlarına çare olmak” dedi. Bu şehir bizim için önemli bir misyondur.Biz bu misyonla yola çıktık ve bu misyonu gerçekleştirmek için tüm İzmirlilerle birlikte yürümeye hazırız.İzmir’e bu anlamda birlikte hizmet etmeye hazırız. İzmir’in sorunlarını çözün, İzmirlilerin mutluluğunu artırın. Ve inanıyoruz ki bu sürecin sonunda 31 Mart akşamı bu mücadelenin kaybedeni olmayacak. Böyle bir durum “Kazanacağız, ben kazanacağım” umarım İzmir kazanır. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu çıtayı, bu markayı hep birlikte güçlendireceğiz” dedi.

Toplantının ardından Hamza Dağ ve partililer Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerini not alan Dağ, alışveriş yapan gencin beğendiği kabanı satın alarak kendisine ikram etti. – İZMİR

haber-karacabey.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu