İş

Gün Öncesi: Perakende satışlar, Cisco ve Shopify kazanç raporları

Investing.com – Ocak ayında Tüketici fiyat endeksiHisse senedi piyasaları, geçen yılın aynı ayına göre endeksin beklenenden biraz daha fazla artmasının ardından Salı günü yön bulmakta zorlandı.

Tüketici fiyat endeksindeki değişim, Aralıkyılında aylık bazda yukarı yönlü revize edildi.

Fed, önümüzdeki ay yeniden toplanmaya hazırlanırken enflasyon verilerini yakından izliyor. pazarın beklenti, faiz oranları çeyrek puan artırılacak ve gösterge faiz oranı %5’in üzerine çıkarılarak Temmuz’da zirveye ulaşacak ve Mayıs’ta bir oran daha artırılacak.

Hâlâ güçlü olan işgücü piyasası, enflasyonu düşürme çabalarını zorlaştırıyor. Teknoloji şirketleri son birkaç hafta içinde on binlerce işçiyi işten çıkardı, ancak Ocak ayında beklenmedik bir şekilde güçlü olan da buydu. şimdi sayılarına yansımadı.

Perşembe, önceki hafta için İşsizlik BaşvurularıÇarşamba günü ise Ocak ayı perakende satış bilgileri açıklanacak.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Perakende satışlar

Ocak Perakende satış Rapor 16.30 CEST’de açıklanacak. Analistler, aylık bilgilerin bir önceki ay %1,1 düşen Aralık ayına göre %1,8 artmasını bekliyorlar.

2. Cisco avantajları raporu

Bilgisayar ağı şirketi Cisco Systems Inc (NASDAQ: CSCO ) kar raporunu sunacak. Analistler, şirketin satışları ve talep ortamı hakkında söyleyeceklerini dinleyecekler, çünkü hisse başına 85 sentlik 13.4 milyar dolarlık gelir bekliyorlar.

3. Shopify avantajları raporu

Analistlerin beklentisi, e-ticaret web sitesi barındırma Shopify Inc.(NYSE: MAĞAZA), 1.65 milyar $’lık gelir üzerinden hisse başına 1 cent zarar bildirdi.

Yazar: Liz Moyer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu