Haber

TFF kararını verdi! Ligden çekilme talebi kabul edilen ve reddedilen takımlar açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Antrenman Tesislerinde düzenlenen TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Kulüpler Birliği toplantısının ardından TFF Lideri Mehmet Büyükekşi ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Lideri Hasan Gökçe basına açıklamalarda bulundu.

“ŞANLIURFA VE AMED DEVAM EDECEK”

SporToto Büyük Lig ve SporToto 1. Lig gruplarına ilişkin yapılan görüşmelerin ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig grupları için bir araya geldiklerini belirten Büyükekşi, “Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Kulüpler Birliği ile yaptığımız toplantıda; Ligler 3-4 Mart’ta başlıyor.Bugün 2. ve 3.Liglerin 3-4 veya 4-5 Mart’ta başlaması konusunda anlaştık.Ligden çekilmek isteyen kulüplerimiz var.2.Lig’de Adıyaman FK ve Diyarbekirspor Kırmızı Grup ligden çekildi İskenderunspor’dan Şanlıurfaspor ve 2. Lig Beyaz Grup’tan Amed Sportif Faaliyetler lige devam edecek” dedi.

“10 İLİN AÇIKLANAN TALEPLERİNİ ONAYLADIK”

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, olağanüstü hal ilan edilen bölgeler dışındaki takımlardan Niğde Anadolu FK, Sivas Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu’nun da ligden çekilme talebinde bulunduğunu belirterek, talepleri karşılamadıklarını belirtti. Bu ekiplerin taleplerini olumlu karşıladılar ve reddettiler.

“DİĞER KULÜPLER FARKLI DÜŞÜNÜYOR”

Ekiplerle ilgili alınacak kararları daha önce kamuoyuna duyurduklarını sözlerine ekleyen Mehmet Büyükekşi, “Aldığımız bir karar var. Devletimiz 10 ilde olağanüstü hal ilan etti. Talepleri memnuniyetle karşıladık.” bu illerden.Kulüpler Birliği de diğer taleplere karşı aynı görüşü paylaşıyor.Son sırada kulüpler ve biz taleplerini reddettik.Bu şekilde bir başvuru birçok kulübün farklı düşünmesine yol açacaktır. sarsıntıdan zarar gördü.Uygulama aynı olacak.Bu saate kadar oynanan maçlar geçerli olacak,aldıkları puanlar geçerli olacak.Daha sonraki maçlarda, 3- Hükmen yenilecekler ve küme düşmeyecekler. kulüplerimiz ligden çekilmediyse bu zamana kadar alacakları parayı aldılar ve bundan sonra da alacaklar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu