Haber

Gala Coin Nedir

Gala Games, Blockchain alt düzeydeki oyunların geliştirme seviyesindeki bir platformdur bu oyun Gala olarak isimlendirilen tokeni Ethereum üzerinde çalışmaktadır. Oyun genel manasıyla Kriptografik halde düzenlenmiş ileri seviyede muteber bir oyundur. Oyundaki emel oynadıkça kazan kanısı ile amaçlanan oyunun kurucusu Mafia Wars ve Farmville üzere oyunlarını geliştiren taşınabilir oyun şirketi Zynga nın kurucusu ortaklarından Eric Schiermeyer tarafından kurulmuştur. 2019 yılında temmuz ayında kurumu gerçekleştirilmiştir. Gala oyun denetiminin kullanıcılarda şekillenen bir projenin yapısını amaçlayan token yani Gala oluşturur. Gala Ethereum blokzincirinin oluşumunda birçok kişi bu oyun üzerinde sahip oldukları NFT oyununa ilişkin bir projedir.

Gala oyunu kullanıcılara tek oyunlu olmayan bir proje olduğunu belirtiyor. Oyun içerisinde Kripto para ünitesi yapılan oyun değildir. Oyunun içerisinde token kazanmaktır. Gala Games kendi bünyesi altında birçok oyun barındırıyor. Bu oyunlar Spider Tanks ,Town Star,Mirandus Echoes Empire,Fortified üzere oyunlar bulunmaktadır.

Bu oyundaki oluşturulan, misyondaki emel Gala Games´in nitekim oynamak isteyeceğiniz Blockhain oyunlarını yapmaktır. Blockhain teknolojisinin de katkısı ile oyunculara oyunların ve oyun içi varlıkların denetimini vermektir. Oyundaki yaratıcı kanıyı oyuncuya yine aktarmayı planlamaktadır. Gala oyuncuları, oyunların işleyişini çalışma sistemini yeni oyunlara oy vermelerine imkân sağlayan NFT´lere de edinebilirler

Galanın Özellikleri Nedir

Gala aslında Gala oyunlarının ağını çalıştıran yakıttır. Bu oyuna sahip olmak isteyen bir kişi Gala Games toplumundan öğeler satın alabilirler. Splinterlands üzere buna benzeyen İttifak üyelerinden kart paketleri satın alabilir ve Gala Games ağındaki Founder´s Nodes´u etkinleştirebilir.

Bu topluluğa güç sağlayan token oyuncuların oynamalarını çeşitli oyun içi öğelere sahip olmalarını ve ticaret yapmalarını sağlayacak dayanak verecek bir ERC-20 tokenidir.

Gala, oyuncuları kullanıcılar ortasında transfer edilebilir ve kullanıcılar bu oyunu nasıl kullanacağı üzerinde tam denetime sahiptirler. Bu topluluk için üretilen birinci oyun Town Star en uygun 100 oyuncunun ödüllendirildiği bir mükafata sahiptir.

Gala, Gala Games toplumundaki iştirakçiler ortasında değişim aracı olarak kullanılan ve asla iade edilemeyen bir hizmet tokenidir. Gala´nın asıl hedefi Gala Games toplumundaki etkileşime katkı sağlayan bu oyuna giren etkin bireylerin ortasında emniyetli ve uygun bir ödeme ve mutabakat ortamı sağlamaktır. Gala asla rastgele bir hissedarlığı simgelemez ve ilişkin değildir.

Ethereum Blokzincir´inde bekletilen öğelere, çeşitli açık kaynaklı ve kriptografik olarak inançlı cüzdanlar ve depolama alanlarını kullanarak erişim sağlamak çok kolaydır. Gala web sitesindeki ve Gala uygulamasındaki cüzdanlar, açık kaynaklı anahtar sözcük muhafazalı bir cüzdan olma özelliğini taşır. Bu cüzdan bir defa oluşturulduğunda cüzdanın içerisine depolanan fonlara ve öğelere sırf hesap sahibi girebilir.

Gala, direk olarak Gala Games´ten satın alınamaz. Bu süreç Gala Gamesten gerçekleşemez. Platformu desteklemek için bu güne kadar hiçbir birinci token teklifi (ICO) yapılmamıştır. Gala, token almaya hak kazanan herkes tarafından günlük olarak kazanılır. Bu kurucu nizamlarını çalıştırarak kullanıcıları kurucu düğümlerini satın almaya teşvik ederek birçok kişiyi Gala Oyunları platformunda oyun oynamaya teşvik edile bilinir. Oyundaki tasarlama oyundaki ağı desteklemeyi oyunları oynamayı ve oyunların ağ üzerindeki paylaşmayı sağlamak için oluşturulmuştur. Bu nizam deki oyunun hedefi merkezi bir takım yerine halkın tokenin fiyatına karar vermesine müsaade vermektir.

Platformun ana gayesi maksadı oyunun gücünü oyunculara hitaben geri bir halde oyuncuya verebilen merkezi olmayan bir oyun ortamı oluşturmaktır. Oyun ağını oluşturan kaynak direkt bir oyun ağı oluşturmaktır. Bunu en hoş formda sağlanma yollarından biri NFT´lerdir. NFT´ler, oyuncuların bu oyunda kullanabilecekleri öğelere ilişkin olduklarını sağlar. Bu topluluktaki oyuncuları oyun ağını genişleterek kurucunun düğümlerinden daha fazlasını ağa katkı sağlayarak büyümesini sağlayacaktır.

Gala Coinin Çalışma Düzeneği Nedir

Bu çalışma sistemi üç temel düşünme fikir edinme birliği sistemi ile çalışmaktadır.

Proof-Of-Work

Madenci olan bireylerin, hash gücü sağlayarak ağı desteklemelerinde yardımcı olur. Bu oluşan hash güç için belli noktalar belirlenmelidir. Bu noktalar ağ tarafından gereksinimlerin gerekli olduğu merkezi algoritma tarafından belirlenir. Daha fazla ağ hesaplama kaynağı gerektiriyorsa hash güç depolamada daha yüksek mükafatlar alabilir.

Proof-Of-Stake Kullanabilirlik

Bu node sisteminin bu durumda çalışma sistemine en yakın analogdur. Bununla birlikte her node lisansı çok az bir seviyede protokol kullanarak süreçlerin doğrulanmasına onaylanmasına yardım etmektedir.

Depolama Kanıtı

Gala oyunlarının uzun vadeli gayesi Gala Oyun topluğunun bütün bir biçimde merkezi olmayan bir nizamın var olmasını sağlamaktır. Merkezi olmayan oyunun topluluğu Amazon S3 bulut sunucuları üzere merkezi barındırma ihtiyacını gereksinimini bir bütün halde ortadan kaldırarak oyunların düğüm topluluğunu kendisine ilişkin halde sahip olmasını istiyor.

Depolama alanlarındaki noktalar belirlenip depolamanın pozisyonuna suratına ve güvenirliliğine nazaran puan veren merkezi olmayan bir algoritma tarafından oluşturulacaktır.

Gala´nın Arzı Ne Kadardır

Gala tokenın azamî arzı makul bir sayıda belirlenmiştir. Tam sayı verecek olursak 50.000.000.000 adet olarak belirlenmiştir. Mevcut toplam arz sayısı adet ölçüsü kadar bunun belirli ölçüsü dolaşımdadır. Mevcut arz 36.225.120.614 iken 7.542.496.572 adet dolaşımdadır.(BSHA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu