Teknoloji

Wolverine ve Spider-Man 2 Aynı Evreni Paylaşıyor mu?

Kinda Funny Games’in röportajı sırasında konuşan oyun direktörü Brian Intihar şunları söyledi: Wolverine ve Spider-Man 2 aynı evreni mi paylaşıyor? Soruyu yanıtladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Daredevil Spider-Man 2 Oyununa Gelebilir


Bildiğiniz gibi tek bir geliştirici veya yayıncının yarattığı dizi, film ve oyunların aynı evreni paylaşması trend haline geldi. Mesela bunun son örneğinin Alan Wake 2 olduğunu söyleyebiliriz. Hatta Control oyunundan bir karakter ortaya çıktı. Insomniac Games’in geliştirdiği Wolverine ile Spider-Man 2’nin aynı dünyada çıkıp çıkmayacağı sorusu bir süredir gündemdeydi.

Aslında Marvel uzun süredir şirketin çoklu evrenini araştırıyor. Doğal olarak böyle bir durumun gerçek olması kuvvetle muhtemel görülüyordu ancak bu noktada kafa karıştırıcı olan şey, Spider-Man 2’de Daredevil’in aksine Wolverine hakkında hiçbir ipucunun bulunmamasıydı.

Wolverine ve Spider-Man 2 Evreni Aynı Gibi Paylaşıyor

Kinda Funny Games’in röportajında ​​konuşan oyun direktörü Brian Intihar, iki oyunun aynı evreni paylaşacağını söyledi. “1048’in tamamı.” doğruladı. 1048, Marvel evreninin makul bir yinelemesini temsil ediyor, bu da onların aynı süreklilik içinde var olduğu anlamına geliyor.

Öte yandan ekibin devam filmini mükemmelleştirmeye odaklanabilmesi için Spider-Man 2 oyununda herhangi bir ipucundan kaçınmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirtti.

“Bunu yapmamaya karar verdik… Sanırım ekibin biraz daha yemek pişirmesine izin vermek istedik ve kim bilir gelecekte ne olacak ama… Şimdilik bırakın işlerini yapsınlar.”

Eylül 2021’de PlayStation 5 Showcase’de duyurulan Wolverine oyunu, PlayStation 5’e özel olarak geliştiriliyor. Hakkında şimdilik neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz ancak Spider-Man 2’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte geliştirici grup odak noktasını başka yöne çevirecek. bu oyuna da. Elbette merak edilen detayların paylaşılması için uzun süre beklememiz gerekebilir. Gelişmeleri takip edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu