Haber

Erdoğan: Samsun’da büyükşehir ve ilçe belediyelerini süpüreceğiz

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım törenine telefonla katıldı. Erdoğan, “Samsun’da hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de ilçe belediyelerini ortadan kaldıracağınıza inanıyorum” dedi.

İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Samsun Aday Tanıtma Toplantısı’na eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun milletvekilleri Erhan Aksu, Mehmet Muş ve AK Parti İl Başkanlığı katıldı. . Toplantıya Lider Mehmet Köse, MHP İl Lideri Burhan Mucur, belediye başkanları, partililer, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFONLA BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tanıtım toplantısını arayarak partililere hitap etti. AK Parti Genel Başkanvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın telefon görüşmesine katılan Erdoğan, “Sevgili Samsun kardeşlerim, şu anda Gaziantep’teyim. Burada çok güzel bir şehir hastanesi yaptık. Seçim sonrası seçimi kutlamak adına sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.” 31 Mart akşamı sizlerle birlikte olacağız.” ” söz konusu.

Erdoğan, “Samsun’da hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de ilçe belediyelerini süpüreceğinize inanıyorum. Bu noktada ana kademe olarak kadın kolları ve gençlik kolları olarak kalan sürede gece gündüz çalışacağız, inşallah. 31 Mart’ta bu zaferi taçlandırmaya hazır mıyız? “Zaferi birlikte kutlamaya hazır mıyız? Bu vesileyle sizi tebrik ediyorum. Şimdiden iyi şanslar diliyorum. Gaziantepli tüm belediye başkan adaylarımıza, ekiplerine, meclis üyelerine ve Cumhur İttifakı’nın tüm üyelerine en kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

KARAASLAN: MUHALEFETİN YÜKÜMLÜLÜK POLİTİKASINA KARŞIYIZ

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, muhalefete karşı olmadıklarını belirterek, “Biz muhalefete karşı değiliz. Muhalefetin de bu ülke için değerli olduğuna inanıyoruz. Çünkü muhalefete karşı değiliz.” Demokrasinin vazgeçilmezidir ama muhalefetin mecburiyet siyasetine de karşı olduğumuzu da biliyoruz.” Biz beceriksizliğe karşıyız. Proje üretmeden, yatırım yapmadan, yeterli bir şey söylemeden yeniden kamuoyunun karşısına çıkma niyetinde olanlara karşıyız. Bazı şehirleri, bazı ilçeleri çocuk oyuncağı olarak görenlere karşıyız. “Samsun’da 17 ilçemizde Cumhur İttifakı, MHP’li çok değerli yol arkadaşlarımızla birlikte yeni bir yola girdiğimize inanıyorum. Kadınından gencine, yaşlısından AK Partimizin her kademesindeki çok değerli yoldaşlarımızla birlikteyiz” dedi.

YILMAZ: BU DÜNYA KİMSEYE BIRAKILMAZ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şu ana kadar 2-3 belediye başkanımız var, onların değiştirilmesine karar verildi. O arkadaşlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı şükranlarımı ve takdirlerimi sunuyorum. Yerlerine gelecek olan belediye başkanlarımız bayrağı kaldıkları yerden alacaklardır.” hızla devam edecek. Siyasetin aday adaylığı süreci, ister milletvekili adaylığı, ister belediye başkanlığı adaylığı tartışıldığı, konuşulduğu sürece insanlar birbirinin önüne geçmeye çalışıyor. Tatlı bir rekabet olacak. Bu siyasetin doğasında vardır. Ancak adaylar belirlendikten sonra sükunet ve nezaket süreci başlıyor. “Bundan sonra tüm kardeşlerimden birbirlerine iyilik ve barışla kucaklaşmalarını rica ediyorum. Bu dünya kimseye ait değil. Belediye başkanlığı görevlerini sürdüremeyen kardeşlerimizden bunun kendileri için mutlaka bir nimet olduğunu düşünmelerini rica ediyorum. “dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan da konuşmalar yaptı.

Konuşmaların ardından Başkan Vekili Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin başkan adaylarını tanıttı.

AK Parti, 7 ay önce vefat eden eski belediye başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in eşi Gürkan Özel’in Ladik Belediye Başkanı adaylığını açıkladı.

golbasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu