Haber

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü taksicileri ziyaret etti

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü taksicileri ziyaret etti.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte Otogar Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksicilere kolaylıklar ve hayırlı kazançlar diledi. Taksicilerin istek ve taleplerini dinleyen Tütüncü, “Tüm sorunların farkındayız, hepsini tek tek çözeceğiz.”

Kepez Belediyesi sürecinde taksicilere her zaman destek olduklarını belirten Tütüncü, “Antalya Büyükşehir Belediyesi adaylığımız resmi olarak açıklanır açıklanmaz ilk durağımız esnaf odaları oldu. İkinci adımımız ise şoförlerimiz odası oldu. Buluştuk. Orada nakliyecilerimiz ve taksicilerimiz var. Üçüncü durağımız ise otogar taksi durağı oldu. Burası “Her zaman kendi evim gibiydi. Taksicilerimizin her zaman yanında olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak taksicilerinizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Tütüncü’nün her zaman esnafın yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Antalya Otogar Taksi Kooperatifi Başkanı Ersin Kahya, Tütüncü’nün Kepez Belediye Başkanı olduğu dönemde taksicilere her zaman destek olduklarını anlatarak, “Yerimiz büyükşehir sınırları içerisinde olmasına rağmen şu anda bulunduğumuz lokalin neredeyse yüzde 60-70’ini yapmış durumdayız. Belediye Başkanımız Hakan’a teşekkürler. Burası Türkiye.” “Şehrin en iyi komplekslerinden biri. Mescidiyle, çay ocağıyla, dinlenme alanıyla mükemmel bir mahalle haline geldi. Belediye Başkanı Hakan’ın otogar taksisi konusunda büyük emeği var.” İfadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu