Haber

Yüksel Yıldırım’dan Frank açıklamaları: F.Bahçe aptallıklarından puan kaybetti

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Samsunspor’un lideri Yüksel Yıldırım flaş açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa konuşan Yıldırım, maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Fenerbahçe aptallığından dolayı bize puan verdi”

Ayrıca Yüksel Yıldırım, sarı-lacivertli ekibin eski Galatasaraylı oyuncularla ilgili söylediklerini yanlış bulduğunu belirtti.

Eğer F.Bahçe bize 1 puan verdiyse bu onların aptallığındandı. Oradaki yöneticilere de söyledim. 20 durumla karşılaştın. 40 kere ceza sahama girdin, gol atamıyorsun. Vurdukları toplar dışarı çıkıp direğe çarpıyor. Ne yapacağız? Kendi kalemize gol atacak mıyız? Bir serbest vuruş kullandık. Kalecinin aptallığı devreye girdi. Başka pozisyonumuz yok. İnsanlar F.Bahçe’den 1 puan aldığımız için bize kızıyorlar. kapatalım o zaman

“Ali Koç’tan 3 oyuncu istedim ama vermedi”

Fenerbahce taraftarları saldırıyor. Maça puan veya puan almak için çıkacağız dedim. Küme düşmemek için oynuyoruz, F.Bahçe, Beşiktaş, Galatasaray rakibimiz değil ama alacağımız 1 puan altın değerindedir, 1 puan bizi küme düşmeye sokar dedik. İlk dakikalarda 2 saçma gol yedik. Bundan sonra millet, biz F.Bahçe’den 1 puan aldık diye üç Galatasaraylı oyuncu bizim için oynuyor. Bunlardan ikisi satın aldığımız oyuncular. Bunlardan biri de kiralık Taylan. Fenerbahce taraftarları saldırıyor. Ali Koç’tan 3 oyuncu istedim ama vermedi. Galatasaray’dan oyuncu alıp, F.Bahçe’ye karşı oynarken böyle şeyler söylemek çok ayıptır.

“Sindiremeyenler çiğniyor”

Bırakın kibrit satmayı, hayatımda kimseye bile bu kadar parayı bile veremem. Rüşvete veya kirli işlere bulaşmam. O yüzden şike davalarına karşı çıktım, Türkiye’de şike var dedim. Şampiyonluğumun çalındığını söyledim. Kimse beni dinlemedi. Ben böyle bir adam olarak şimdi gidip maçı Galatasaray’a vereceğim, böyle bir şey olabilir mi? Bunlar sahte. Sindiremeyenler çiğniyor.

“Emre Kılınç kötü ortalar yaptı”

Maçtan çıktım ve doğrudan havaalanına gittim. Gerçekten üzgünüm. Bu maçtan 1 puan bekliyordum. Maç yeni başlıyor, korner atılıyor. İkinci golün, savunma hatasının, bundan sonrasının Galatasaray’la, F.Bahçe’yle alakası yok. Bu yapılan bir hatadır. Bunlar açıkça ve açıkça utanç vericidir. Eğer gerçekten Türk futbolu saf olmalıdır dersek böyle bir iftira ve iftira mümkün değildir. Sezon başında Okan’a (Kocuk) ıslık çalmışlardı, şimdi alkışlıyorlar. Tamam çocuğun yapacak bir şeyi yok. Bana göre bu onun hatası değil. Emre (Kılınç) berbat geçişler yaptı, daha iyilerini yapabilirdi. Bunu bilerek mi yaptı? Git ve ona sor. Buradan yorum eklesem farklı bir yere gider. Samsunspor camiasında böyle şeyler asla olmaz. Yüksel Yıldırım lider olduğu sürece bu olmayacak.

“Galatasaray ruhuna sahip oyuncular”

Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç’ın F.Bahçe maçı sonrası paylaştığı fotoğraf hakkında konuşan Yıldırım, şunları söyledi:

“Görmedim. Daha sonra bana attılar. Bunlar bildiğiniz gibi Galatasaray’da oynayan, Galatasaray ruhuna sahip oyuncular. Bu oyuncular kadrodan ayrıldıklarında bunu inkar etmiyorlar. F.Bahçe taraftarı olarak gider ama F.Bahçe’ye karşı oynadığında o maçı satar, öyle bir şey yok.

“Fenerbahçe taraftarları hain ilan ediliyor”

Okan Kocuk, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı hakkında açıklama yapan Yüksel Yıldırım, “Bakın bu çocukların üçünde de kötü niyet yok ama beyinleri ve kalpleri arasında bir çatışma vardı. Olmadı demiyorum. Sevdiği takım, oynadığı büyük takım, bu Karşı oynamak kolay değil. Toplum baskısı, bunlar var, bunlar var… Galatasaray’a gol atsalardı, “Galatasaray taraftarı onları hain ilan edecekti ama diğerleri bir şey demezdi. Şimdi de atmadılar diye, Fenerbahce taraftarları onlara hain diyor.”diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu