Haber

Cevizlibağ İstikametinde D-100 Kazası: Bir Kişi Yaralandı

D-100 Cevizlibağ istikametinde kontrolden çıkan araç, arıza yaparak emniyet şeridinde bekleyen başka bir araca çarparak takla attı. Kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.45’te D-100 karayolu Cevizlibağ istikametinde meydana geldi. Arıza yapan ve emniyet şeridinde bekleyen 34 ZN 7794 plakalı araca, 34 BDH 879 plakalı araç çarptı. Kaza yapan araç takla attı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Gelen ekipler, arıza yapan araçtaki kadının yaralandığını belirledi. Öte yandan kaza yapan aracın sürücüsünün ise sürücüyü değiştirmeyi teklif ettiği ve alkollü olduğu belirlendi. Olay yerinde bulunan alkollü bir kişi, olayı görüntüleyen basın mensuplarına, “Bu haberi yapınca size madalya mı veriyorlar?” diye sordu. söz konusu.

Kaza mağduru Gamze Alkaya, “Emniyet şeridinde dörtlülerim yanıyordu, emniyet şeridinde eşimle 4 dakika konuşuyordum. Aracımın arızasını eşime bildiriyordum. Eşim otomotiv profesyoneli. Eşim arızayı fark etti ve ‘Yavaş gelirse gelirsin’ dedi. Araba gitmiyordu, o büyüleyici kişiyi arayacaktım, o anda oldu.” “Nedense arkadan bir araç bana çarptı. Şoförünü değiştirmeyi teklif etti. Biz sigortacıyız, kabul etmedik. Zaten polisin yanındaydık. Polisin huzurunda herhangi bir usulsüzlük yapamam. Görevli de bunu kabul etmedi” dedi.

Kaza yerindeki araçların çekilmesinin ardından yol tamamen trafiğe açıldı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu