Haber

Başak Demirtaş’ın adaylıktan çekilmesiyle ilgili Kurum’dan ilk yorum: Müzakere olup olmayacağını zamanla göreceğiz.

Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde medya yöneticileriyle bir araya geldi.

MEDYA YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kıyasıya bir yarışa girecek olan Kurum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MURAT KURUM’DAN BAŞAK DEMİRTAŞ’IN YORUMU

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde İBB adayı olduğu söylenen Başak Demirtaş’ın DEM Parti’den çekilmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kurum, “Öbür tarafta kaos ve kargaşa var. Başak düne kadar çok heyecanlıydı, şimdi bu kararı neden aldığını bilmiyoruz, müzakere mi? “Bunu zamanla göreceğiz” dedi.

“KAYNAKLARI GERÇEK BELEDİYE HİZMETLERİ İÇİN KULLANACAĞIZ”

İstanbul’u Türk Yüzyılının lokomotif kenti yapacaklarının altını çizen Kurum, “Bizim tek önceliğimiz İstanbul’a hizmet etmek. Sadece İstanbul diyoruz çünkü gerçek belediyeciliğin ancak İstanbul’u merkeze alarak yapılabileceğine inanıyoruz. Belediyeciliği bahane etmeyecek, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetimi için kullanmak yerine, gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız” dedi.

“İNSAN ODAKLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET VERECEĞİZ”

Mevcut İstanbul yönetiminin gerçek belediye iradesi yerine kendi siyasi hedeflerini ön planda tutan bir anlayışla hareket ettiğinin altını çizen Kurum, “İstanbul yönetimi açıkçası başarısız oldu. Ancak İstanbul halkı da çaresiz değil. İstanbul halkına çaresiz olmadığını gösteren SİSTEM anlayışıyla hizmet edeceğiz. Bu bizim şehirciliğimizdir.” ve belediyecilik vizyonumuzun sloganıdır. Bu yüzden SİZTEM İstanbul diyoruz. Bu, insanları özne olarak merkeze alan bir yönetim vizyonudur. Şehrimizin sorunlarını iyi analiz edip, tek tek çözüm üreten bir modelin adıdır. Sorunları çözerken ortaya koyduğumuz bütünsel bir kent ideolojisidir. Ve başından sonuna kadar belirttiğim gibi “Tüm projelerin merkezinde yer alır” diyerek sözlerini tamamladı.

akpinarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu