Haber

Bakan Soylu: Amerika beni istenmeyen adam ilan etti ama kötüler yollarından dönüyor

Bakan Soylu: “Amerika’da beni iki kez istenmeyen adam ilan ettiler, beni iki değil 10 bin kez yasaklasan onun yolundan dönmek korkaklıktır”

İSTANBUL – İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Sarıyer’de yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek, 15 Temmuz’dan sonra kendisine yasak getiren ABD’ye seslenerek, “Amerika’da beni iki kez istenmeyen adam ilan ettiler, iki kez de yasakladılar. 10 bin kere yasaklasan da yolundan dönen korkaktır.” söz konusu.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nın seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’de düzenlediği programa İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Süleyman Soylu katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Soylu, şunları söyledi:

“Amerika’da beni iki kere istenmeyen adam ilan ettiler, yasakladılar. İki değil, 10 bin kere yasaklarsan korkak yüz çevirir. On bin kere. Biz Kemal Bey miyiz? Çocuk olalım. Amerika’nın. Biz bu milletin çocuklarıyız. Biz bu milletin çocuklarıyız.” söz konusu.

“Türkiye Ekonomisini Çöktürmeye Çalıştılar”

Soylu, “Değerli yurttaşlar, Türkiye 15 Temmuz darbesiyle bir bedel ödedi. Yetmedi, sonra bir bedel daha geldi. Kur atakları yaptılar. Dolar atakları yaptılar. Türkiye ekonomisini çökertmeye çalıştılar. Yetmedi. Salgını hepimiz yaşadık değil mi?Pandemi,koronavirüs Amerika Avrupa’nın yaşlılarını ölüme terk etti.Kemal Bey o dönemde çıkıp dedi ki bu şehir hastaneleri çöplük ben şehir hastanelerini Tayyip Erdoğan’a getireceğim. mahkemeler ne oldu o çok güvendiğiniz amerikan ve avrupa hastaneleri insan girmeden bahçesine bile insan kabul etmiyordu. hamdolsun bu millet talip erdoğan’ın yaptırdığı beş yıldızlı devlet hastanelerinde, şehir hastanelerinde tedavi olup sağlığına kavuştu. Türkiye’de muhtarımız, Türkiye’de kaymakamımız, Türkiye’de hocamız, imamımız hep bir arada evet Vefa Sosyal Eklerini kurduk.Sonra canım yaşlılarımızın ilaçlarını evlerine götürdük mü? evde bakım hizmetleri yaptık mı? Market alışverişi, market alışverişi yaptık mı? Korucularımız, polislerimiz bankalardan emekli maaşlarını alıp evlerine mi götürdüler? Sevgili yurttaşlar, hepsi bu mu? Hayır. Birbirlerinin maskelerini çaldılar. Aşı yaptılar ama fakir ülkelere, orta ülkelere vermediler. Yüzleri, maskeleri, kendi maskeleri serbest bırakıldı. Kıymetli hemşehrilerim, Türkiye çok bedeller ödedi. Aynı zamanda değerli hemşerilerim, Türkiye’nin güneyinde, Hakkari’nin güneyinde, Hakuk’tan Afrin’e, Hatay’ın güneyinde Afrin’de Amerika bin üç yüz kilometre içinde terör devleti kurmak istiyordu. “

“85 Terörist Bu Ülkenin Dağlarında Kaldı”

Bakan Soylu, “Orada terör devleti kurmak isteyen Amerika, PKK ve PYD’ye kurmak istiyor. Buradan söylüyorum. Bu ülkenin dağlarında 85 terörist kaldı. Allah’ın izniyle 29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100.yılında bir tek bu vatanın dağlarında terörist bırakmayacağız Yetmez Allah bize yetki verecek bu millet bize yetki verecek Suriye ve Irak’ın kuzeyinde tek bir terör yuvası bırakmayacağız, inlerine gireceğiz Allah’ın izniyle. Tercümanlara bundan sonra izin vermeyeceğiz. Türkiye eski Türkiye değil, bu Resim açıkça gösteriyor ki Türkiye eski Türkiye değil. Allah razı olsun.” dedi.

damal-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu