Haber

Seçim öncesi harekete geçtiler! FETÖ’den 14 Mayıs operasyonu

Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en kıymetli seçimlerinden biri için gün sayarken, ülkemizde 15 Temmuz darbe girişimine teşebbüs edenler, FETÖ’cülerinBir ekibin operasyonları uygulamaya koyduğu belirlendi.

Seçime sayılı günler kala sosyal medyada FETÖ terör örgütü karanlık operasyonlar açığa çıktı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde sosyal medya üzerinden halkı kışkırtmaya çalışanlar FETÖ tekrar bire bir taktik uygulamaya başladı. Son günlerde FETÖ hesaplarından açılan anonim sosyal medya hesapları üzerinden, 6 ay sonra darbe olacak diye erzak stoklamak gerekiyor, kan dökülecek diye saçmalık ve dezenformasyon var.içeren paylaşımlar olduğu tespit edildi.

PROVOKASYONU BAŞLANGIÇ HESAPININ FETÖ İSMİ OLMASI

Twitter’da kışkırtıcı paylaşımlar Nilay Yılmaz (@LilayZeynep) Kullanıcı adı ile sahte hesabınız 06.09 idi. 2016 yılında 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kamu görevinden ihraç edilmiş olup, Mayıs 2023 tarihi itibariyle Kayseri’de Silahlı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) üye olmak suçundan açık dava belgeleri bulunmaktadır. Zeynep Külolduğu ortaya çıktı.

FETÖcü Külİşte tarafından yapılan paylaşımlardan bazıları.

“Seçim öncesi stok malzemeleri. En az 2 ay yetecek kadar.”

“Seçimden sonra 6 ay içinde gerçek bir darbe olacak. Nasıl? Nasıl? YSK, seçimi kaybetmesine rağmen Erdoğan’ı cumhurbaşkanı ilan edecek. Erdoğan2’nin silahlı militanları her köşeyi işgal edecek. Ama muhalefet de boş durmayacak. Ne zaman? Şartlar olgunlaştı, gerçek bir darbe olacak.”

 

 

bakirkoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu