Haber

Arda Güler hangi takımdan geldi? Arda Güler, Fenerbahçe’ye hangi takımdan geldi? Arda Güler hangi takımı istiyor? Arda Güler, Fenerbahçe’ye nasıl geldi?

2005 doğumlu 18 yaşındaki başarılı genç yetenek futbolseverler tarafından aranıyor. Tamam, Arda Güler Hangi gruptan geldi? Arda Güler hangi takımlı? Fenerbahçe Arda Güler hangi takımı istiyor? Arda Güler nasıl? Fenerbahçee geldi

ARDA GÜLER HANGİ GRUPTAN GELDİ? ARDA GÜLER FENERBAHÇE’YE HANGİ TAKIMLA GELDİ?

Ankara’nın Altındağ ilçesinde dünyaya gelen Arda Güler, futbola 9 yaşında memleketi Gençlerbirliği’nin alt yapısında başladı. 13 yaşında Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda yetenekleriyle ön plana çıkan Arda, birçok lig maçında top oynadı ve ‘iki buçuk’ lakabıyla anıldı. Serhat Pekmezci tarafından fark edildi. Bu maçın ardından Pekmezci, Arda’nın görüntülerinden oluşan bir DVD’yi Fenerbahçe spor yöneticisi Damien Comolli ve Lider Ali Koç’a gönderdi. Lider Ali Koç Gençlerbirliği, SK lideri Murat Cavcav ile temasa geçti ve transferin son günü olan 20 Şubat 2019’da Arda Güler, 150 bin lira bonservis bedeli ve ardından gelen bazı satışlarla Fenerbahçe’ye transfer oldu.

ARDA GÜLER HANGİ PERSONEL İSTİYOR?

Almanya asıllı teknik direktör İrfan Buz, Arda Güler’i isteyen kulüpleri açıkladı. Radyospor’a konuşan Buz, “Bayern Münih ve Borussia Dortmund dışında onu takip eden Alman takımları var. Bunu bu kulüplerde görev yapan arkadaşlarımdan öğrendim. Stuttgart’tan, “Bayern Münih’ten Borussia Dortmund’a kadar bütün kulüpler öne çıkıyor. Arda’ya çok önem veriliyor. Liverpool dışında onu isteyen Premier Lig kulüplerinin de olduğunu duydum” dedi.

Transfermarkt’ın söylentilerine göre; Ajax, Newcastle United ve Napoli, Arda Güler’in peşine düştü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu