Haber

Antalya, Isparta, Erzincan ve Ordu’da İmha Operasyonu: 241 gözaltı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya’da 37’nci kez düzenlenen ‘Kök Sökme Operasyonu’nda 187 hedeften 181’inin gözaltına alındığını bildirdi. 37’nci Antalya, 38’inci Erzincan, 39’uncu Isparta ve 40’ıncı Ordu’da düzenlenen operasyonlarda 260 şüpheliden 241’inin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Soylu, İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Amirliği’nde düzenlenen narkotik operasyonuna ilişkin düzenlediği basın toplantısında; Antalya’da 37’nci, Erzincan’da 38’inci, Isparta’da 39’uncu ve Ordu’da 40’ıncı operasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Antalya’daki operasyonun 5 aylık planlı bir operasyon olduğunun altını çizen Bakan Soylu, “1.321 polis ve jandarmamız, 24 dedektör köpeğimiz, uçağımız ve Antalya’daki tüm ekip ve unsurlarımızla bu operasyon saat 06.00’da başladı. Aynı şekilde, Bahsettiğimiz Erzincan, Isparta ve Ordu 4 ilde operasyonlar başarıyla tamamlandı Antalya’da 187 hedeften 181’i yakalanarak gözaltına alındı ​​Üretime katılanlar gibi uyuşturucu tacirleri de 5 aydır proje ile takip ediliyor “Sürekli sahadayız. Yakalamalarımız bir proje ile uzun soluklu takiplerle gerçekleştiriliyor. Takip ve diğer tutuklamalardan farkı takip ve soruşturma, gözetleme ise çeteyi çökertmek, getirmek” Uyuşturucu satış ağını çökertin” dedi.

“Örnek Dövüş”

Soylu Çıkarma Harekatı’nın yurdun her noktasında devam edeceğini ifade eden Bakan Soylu, “Avrupa ve Amerika’da uyuşturucuya karşı vazgeçtiklerini aziz milletimizin bilmesini istiyoruz. Eroin kullanımı için şırıngayı bedava verirken, Avrupa’nın birçok ülkesinde bu kadar çok uyuşturucunun kullanılması ve satılması mümkün.Türkiye bu konuda amansız ve ibretlik bir çaba sarf ederken onlar bunu tavsiye ediyor.Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyon bellidir.Biz büyük bir milletiz, biz büyük bir milletiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmak devletimizin asli görevidir. Bizler bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için uyuşturucuyla nasıl mücadele edebileceğimizi ve kökünü kazıyabileceğimizi tüm dünyaya göstermek için bunu yapıyoruz. Mücadeleyi biz başlattık. Allah milletimizi mahcup etmesin” dedi. dedi.

Bakan Soylu, 37, 38, 39 ve 40’ıncı Arama Operasyonlarında 4 ilde 260 şüpheliden 241’inin gözaltına alındığını bildirdi. – ANTALYA

haberdikmen.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu