Haber

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden DİSİDER’i ziyaret etti

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (DİSİDER) ziyaret etti.

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Halis Bilden, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Bilden bu kapsamda DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş ve dernek üyelerini ziyaret etti. Kent ekonomisinin değerlendirildiği ziyarette konuşan Şeyhmus Akbaş, hizmet anlamında üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. Akbaş, “Cumhurbaşkanımızın hem tecrübesi hem de uzun yıllardır edindiği bürokratik kültür nedeniyle şehrimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Kendisine güveniyor ve inanıyoruz. İnşallah onun tecrübesiyle daha da ileriye taşıyacağız” dedi. Şehrimizi hep birlikte marka haline getirelim. Bu konuda üzerimize bir görev düşüyorsa her zaman hazırız.” .

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, bir aydır aralıksız sahada bulunduğunu belirterek, “Diyarbakır’ımızda iş adamlarından oluşan ciddi dinamitler var. DİSİDER bu dinamitlerin en önünde yer alan bir oluşumdur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri için beni Diyarbakır’a seçti. “Buldu ve ilimize gönderdi. Geçtiğimiz hafta 17 ilçemizin adaylarını açıkladık. Pazartesi günü tüm meclis üyelerimizi açıklayıp bitireceğiz. Bir aydır sahadayım. Hiçbir zaman durmadık” dedi.

Bilden, Diyarbakır’ı hak ettiği noktaya getireceğini belirterek, “Diyarbakır çok dinamit bir şehir, potansiyeli çok yüksek bir şehir. İş insanları olarak bunu benden daha çok siz biliyor ve deneyimliyorsunuz. Amacım Türkiye’ye taşımak. Diyarbakır’ı hak ettiği noktaya sizlerle birlikte getiriyoruz. İş dünyası “İnsanların karşılaştığı engellerin çoğunu biliyorum. Daha önceki çalışma hayatımda iş adamlarımızla zaman zaman görüşüyorduk. Ben de onların sorunlarının bana düşen kısmını çözmeye çalışıyordum. Ama şimdi size Ankara ve İstanbul’dan geldim. Evimize geldik” dedi. – DİYARBAKIR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu