Haber

Abdullah Avcı: Maç neden oynanıyor demeyin, oynanıyor deyin.

Trabzonspor ile İsviçre ekibi Basel, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off türündeki ilk maçında bu akşam karşılaşacak.

Gelirinin depremzedelere bağışlanacağı ve bilet satışlarının devam edeceği maç öncesi Trabzonspor Teknik Müdürü Abdullah Avcı, görüntülü mesajla taraftarlara seslendi.

Avcı, kulübün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Kahramanmaraş ve çevresinde yıkıma neden olan sarsıntıların yaralarını sarmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

“Kazanmak var, kaybetmek var”

Bu maçta farklı gruplardan tüm taraftarların depremzedeler için çıkacağını belirten Avcı, şunları kaydetti:

“Zor ve önemli bir maça hazırlanıyoruz. Yaşananlardan sonra cümle kurmakta bile zorlanıyoruz. Sözler boğazımıza düğümleniyor. Bir yandan da vatandaşlarımızın gülümsemesine, nefes almasına vesile olmak istiyoruz. Vazgeçmekle hayata yeniden sarılmak arasında gidip gelenler, “Futbolun ne olduğunu hatırlamalıyız. Futbolda rekabet var. Kazanmak ve kaybetmek var. Ama futbol bundan ibaret değil. Bu sadece oyunun bir parçası.”

“İyi ki futbol var”

“Futbol öyle bir güç ki, düne kadar ezeli rakip dediğimiz insanları büyük bir bilinçle evimizde ağırlıyoruz. En güzel dostlukları futbol sayesinde kuruyoruz. Ve öyle günler geliyor ki, en beterin panzehiri oluyor.” Birkaç saat sonra Basel ile oynayacağız.Ülkemizin başına gelenler en hızlısı olacak.Futbolun gücünü en iyi,en etkili şekilde duyurmak,yaralarımızı sarmak,destek istemek,destek istemek için kullanacağız. moral verin.O halde ‘neden bu maç oynanıyor’ demeyin, ‘iyi ki oynanıyor’ deyin.Futbolun birleştirici gücünü tertip adına kullanmamıza yardımcı olun.Futbol var.”

habersarikamis.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu