Teknoloji

Yarış Oyunu F1 23, Konsollar ve PC için 16 Haziran’da Çıkıyor

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Codemasters, F1 23’ün 16 Haziran’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam üzerinden çıkacağını duyurdu.
 
Hem PlayStation hem de Xbox platformlarındaki aile sürümlerine, F1 World Starter Pack’e ve 5.000 PitCoin oyun içi para birimine erişimi içeren standart sürüm için oyunun fiyatı 1399? fiyatlandırılacaktır.
 
1700? Fiyattaki “Şampiyonlar Sürümü” aşağıdaki öğeleri içerecektir:
 
– Sınırlı Süreli Bonus: F1 23 Erken Ön Sipariş Las Vegas Paketi
– 3 gün Erken Erişim
– Max Verstappen tarafından tasarlanan oyun içi yarış öğeleri
– 4 Yeni Ekibim Yarış Simgesi
– 4 Fren Noktası 2 Ekibim Simgesi
– Fren Noktası 2 Özelleştirme öğeleri: Oyun içi gündelik ve yarış teçhizatı öğeleri
– F1 Dünya Tampon Paketi
– Oyunda harcanan 18.000 PitCoin sanal para birimi
 
2023 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın resmi video oyunu EA SPORTS F1 23’te fren yapan son kişi olun. Heyecan verici “Braking Point” hikaye modunun yeni bölümü, yüksek hızlı dram ve hararetli rekabet içeriyor.
 
Yeni Las Vegas ve Katar pistlerinde tekerlek tekerleğe yarışın ve F1 World’de ödüller ve yükseltmeler kazanın. Yeni Kırmızı Bayraklar benzersiz bir stratejik unsur ekliyor ve %35 Yarış Mesafesi daha fazla aksiyon ve heyecan yaratıyor.
 
En sevdiğiniz 20 sürücü ve 10 takımın yer aldığı resmi F1 ekibiyle güncellenmiş 2023 arabaları sürün. Hayalinizdeki kadroyu kurun ve My Team Career Mode’da kazanmak için yarışın, bölünmüş ekranda veya genişletilmiş platformlar arası çok oyunculu modda mücadele edin ve yeni Racenet Ligleriyle daha sosyal olun.
 
Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu