Yaşam

WOO Network, depremden etkilenen çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile anlaştı

Tayvan’ın küresel ölçekli tek yasal kripto borsası WOO Network, depremden etkilenen çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı.

Dünya çapında TEGV için bağış toplamaya başlayan WOO Network, kampanyayı Haziran ayına kadar sürdüreceğini duyurdu.

Finans uzmanları Jack Tan ve Mark Pimentel tarafından 2021 yılında kurulan kripto para borsası WOO Network, Türkiye’de yaşanan beyin sarsıntısı felaketinin ardından dünyanın dört bir yanındaki ülkemizdeki çocuklar için bir kampanya başlattı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yapan WOO Network, depremden etkilenen çocukların eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için seferberlik ilan etti.

Bağış yapmak isteyen kullanıcılar, WOO Network tarafından oluşturulan bağış sayfasına giderek “Bağış Yap” bölümünden kripto varlıklarda diledikleri kadar bağış yapabilir ve bağışlar sayfadan takip edilebilir. Aynı zamanda bağışların kaç öğrencinin hayatına dokunduğu da anlık güncellemelerle sayfada görüntülenecek.

Jack Tan: “Her bağış çocukların eğitimi için kullanılacak”

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden dolayı çok üzgün olduklarını belirten,

WOO Network CEO’su Jack Tan, “Türkiye’den gelen acı haber bizi şok etti. Çok sayıda uluslararası vakıf ve fon hızla bölgenin acil ihtiyaçlarına yönlendirilirken, şoktan etkilenen çocukların gelecekteki eğitimlerini desteklemek ve parlak bir gelecek inşa etmelerine yardımcı olmak için bir bağış kampanyası başlatıyoruz. Blockchain teknolojisinin ve kripto varlıklarının gücünü kullanarak, dünya çapındaki kripto topluluğunun çocukların eğitimine katkıda bulunmasını sağlıyoruz. Fonlar, bu amaca adanmış saygın bir kuruluş olan TEGV tarafından yönetilecektir. TEGV ile kurduğumuz bu ortaklık sayesinde bağış yapmak isteyen her birey, çocukların eğitimine kolaylıkla katkıda bulunabiliyor. Türkiye’ye en derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Buğra Gökağaçlı: “Kripto varlıkların gücünden faydalanıyoruz”

Depremin ertesi günü nakdi ve bire bir yardımda bulunduklarını belirten WOOTR CEO’su Buğra Gökağaçlı, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketini ilk günden beri yakından takip ediyoruz ve deprem felaketi için çalışıyoruz. gerekli yardımı sağlayarak yaraları iyileştirin. Bu felaketi yaşayan kardeşlerimizin hayata kucak açarak eğitimlerine devam edebilmeleri için bağış kampanyası başlattık. TEGV ile birlikte yürüttüğümüz bu yardım kampanyasında blockchain teknolojisinin ve kripto varlıkların gücünden faydalanıyoruz. Türkiye operasyonlarını yürüten grubumuz ile kurduğumuz altyapı sayesinde kripto topluluklarının çocukların eğitimine hızlı ve kolay bir şekilde katkı sağlamasını sağladık. Bir daha böyle bir felaketle karşılaşmamayı umarak tüm kripto topluluğunun desteğini bekliyoruz. Ülkemizin başı sağolsun” diye konuştu.

BAĞIŞ AKTARMA SÜRECİ NASIL OLACAK?

1- Bağışlar, WOO X platformunda açılan bağış hesabında toplanacaktır.

2 – Toplanan bağışlar WOOTR bağış hesabına aktarılacaktır.

3 – Bağışlar anında USDT’ye dönüştürülecek.

4- Bağışlar vakfa gönderilmeden önce TL’ye çevrilecektir.

5- Bağışlar her Cuma günü TEGV’in TL hesabına yatırılacak ve makbuzları paylaşılacaktır.

Depremden etkilenen çocuklarımıza eğitimin yanı sıra psikososyal destek sağlamayı amaçlayan bağış kampanyası haziran ayına kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

birecik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu