Ekonomi

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yüzde 30 indirim yapıldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin ardından 11 ilde kalıcı konutların inşaatı devam ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da ulaşımda oluşan hasarın giderilmesi için acilen çalışma yapıyor.

Bakan Uraloğlu, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremin ilk anından bu yana ulaşımın her türünde depremzedelerin yanında olduklarını belirterek, yurt içi ve yurt dışından 43 bin 350 yardım kolisinin deprem bölgesine bedelsiz olarak ulaştırıldığını belirtti. Depremin ilk anından itibaren PTT Genel Müdürlüğü tarafından ücret alınmaktadır. hatırlattı.

Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, deprem bölgesindeki depremin izlerini hep birlikte sileceklerini ve bölgenin tekrar ayağa kalkacağını belirterek, deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu. Bakanlığa bağlı PTT Genel Müdürlüğü aracılığıyla.

Uraloğlu, paylaşımında, “Yüzyılın felaketinde zarar gören illerimizin ticari hayatını canlandırmak ve ülke ekonomisine entegrasyonuna katkı sağlamak amacıyla PTT Genel Müdürlüğümüzün de desteğiyle yeni bir kampanya başlatıyoruz. . 6 Şubat-6 Mayıs tarihleri ​​arasında deprem bölgesine yapılan her sevkiyat bir umut duygusuyla gerçekleştirildi; “Adana, Adıyaman,Diyarbakır,Elazığ,Gaziantep,Hatay,Kahramanmaraş,Kilis,Malatya,Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden çıkış ve varışlarda yeni tarifeden yüzde 30 indirim uyguluyoruz.” Şu ifadelere yer verdi.

KAMPANYA BÖLGEDE TİCARETİN CANLANDIRILMASINI HEDEFLİYOR

İndirim kampanyası 6 Şubat 2024’te başlayacak ve 6 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek. Bölgedeki ticareti canlandırarak deprem bölgesinin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlayan kampanya, depremzedelerin ürünlere daha kolay ulaşmasını sağlayacak. ihtiyaçları var. Böylece maddi ve manevi kayıp yaşayan depremzedelere destek sağlanacak.

habersultangazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu