Haber

Uruguay-Güney Kore Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Uruguay-Güney Kore Maçı Hangi Kanalda?

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda H Grubu’ndaki ilk maç Uruguay ile Güney Kore arasında oynanacak. Karşılaşmada Süper Lig’den üç yer alacak. Galatasaray forması giyen Lucas Torreirea, Fernando Muslera Trabzonspor’dan ise Maxi Gomez Ggüney Kore karşısında forma şansı bekleyecek. Güney Kore’nin takımında ise dönem başında Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min-Jae yer alıyor. Maça ilişkin bilgiler arama motorlarında araştırılmaya devam ediyor. Uruguay-Güney Kore maçı ne vakit, saat kaçta? Uruguay-Güney Kore maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar.

Uruguay iki defa kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Uruguay’ın kadrosunda Galatasaray’dan  Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile Trabzonsporlu forvet Maxi Gomez yer alıyor.

Güney Kore tarihinde üçüncü kere Uruguay ile karşılaşacak. İki grup ortasında oynanan iki maçta da Uruguay alandan galibiyetle ayrıldı.

Uruguay ile Güney Kore ortasındaki birinci maç 1990 yılında oynandı. Uruguay, 1990’da 1-0, 2010 yılındaki turnuvada ise son 16 turunda rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Uruguay-Güney Kore Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Uruguay-Güney Kore Maçı Hangi Kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu’ndaki Uruguay-Güney Kore müsabakası 24 Kasım Perşembe saat 16.00’da başlayacak. Maç TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu