Haber

Şenol Güneş: “Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Muhteşem Lig’in 21. haftasında sahasında oynayacakları Alanyaspor maçına iyi hazırlanmaları gerektiğini çünkü cesur bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi Beşiktaş Teknik Müdürü Şenol Güneş basına açıklamalarda bulundu. Maçların yoğun olduğunu kaydeden Güneş, “Buna göre hazırlanıyoruz. Josef sakat, Saiss hafif sakat. Ghezzal antrenmana katıldı. Başka sakat oyuncumuz yok. Ayrıca cezalı 3 oyuncumuz da var. Ghezzal oynuyor. ne zaman sağlıklı olsa.Önce “Sağlık, aceleye gerek yok. Corendon Alanyaspor iyi bir takım. Cesurca oynuyorlar. Corendon Alanyaspor maçını kazanmamız gerekiyor.”

Transfer çalışmaları ile ilgili olarak Güneş, “Transfer döneminde gelen gidenler olacak. Kimin geleceğini bilmiyoruz. Çok isim konuşuluyor. Gündemimiz antrenman. Corendon Alanyaspor maçına iyi hazırlanmalıyız. dedi. – İSTANBUL

golcuk-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu