Haber

Sakarya Ferizli’de bayram buluşması

SAKARYA (İGFA) – Sakarya’nın Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Sizinle bir aile olduk ve Ferizli için hepimiz şevkle çalışıyoruz” dedi. Tatil programında emekli olan 8 işçiye emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Başkan Gündoğdu, Ramazan Bayramı arifesinde düzenlediği iftar programında işçisiyle birlikte kutladı. Ferizli Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen kutlama programında emekli olan 8 çalışana Ferizli’ye özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Çalışanlarıyla tek tek kutlayan ve çalışma arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Önder Gündoğdu, Ferizli Belediyesi bünyesinde görev yapan herkesin Ferizli’ye katkı sağladığını vurguladı. Önder Gündoğdu, “Hepimiz sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. Bugün 8 çalışanımız emekli oluyor. Bizim için duygusal bir veda. Ferizli için gösterdikleri emeklerden dolayı birbirlerine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Hizmet çalışanları olarak üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Ferizli için hep birlikte hızlı ve şevkle çalışacağız. Allah sistemimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkese güzel bir tatil diliyorum” dedi.

Şenliğe Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve aileleri işçi ile birlikte katıldı.

haber-aralik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu