Teknoloji

RONDO ile Tanışın: PUBG’nin Yeni Haritası RONDO 6 Aralık’ta Geliyor

RONDO ile Tanışın: PUBG’nin Yeni Haritası RONDO 6 Aralık’ta Geliyor

 

KRAFTON, önümüzdeki ay yayınlanacak olan PUBG: BATTLEGROUNDS’un 10. Haritası RONDO’yu tanıtmaktan heyecan duyuyor. RONDO, Çevresel Tasarım PromosyonuFragmanıyla duyuruldu.

 

Çevresel Tasarım Sunumu, geleneksel estetik ile modern görsellerin büyüleyici bir kombinasyonunu sunarak RONDO’nun özünü canlı bir şekilde yakalamayı başarıyor. The Ground of Honor olarak da bilinen RONDO, 8×8 boyutunda büyük bir haritadır ve PUBG: BATTLEGROUNDS’taki en geniş oynanabilir alana sahip haritadır. Oyuncular, masaüstü bilgisayarlara 6 Aralık’ta, konsollara ise 14 Aralık’ta gelecek olan 27.1 güncellemesiyle RONDO deneyimini yaşayabilecek.

 

RONDO’nun farklı alanları, klasik çekicilik ile çağdaş görsellerin kusursuz bir karışımıdır. Oyuncular haritanın güneybatısında göller ve bambu koruları gibi yeni ortamlarla karşılaşırken, kuzeydoğuda yer alan yamaçlar ise farklı bir oynanış ambiyansı sunuyor. Göller ve ormanlarla çevrili Yu Lin, geçmişin izlerini taşıyan bir çekiciliğe sahip. Klasik bir yerleşim bölgesinde yer alan Tin Long Garden, ihtişamı doğayla harmanlayan şelaleler ve kayalık dağlardan oluşuyor. Binaların ve nehirlerin bir arada bulunduğu Mey Ran’da sudaki heyecanlı savaşlar sizi bekliyor.

 

Haritada bu geleneksel dokunun yanı sıra modern bir kent de yer alıyor. Jadena City, yüksek gökdelenleri ve canlı neon tabelalarıyla yoğun şehir çatışmalarına ev sahipliği yapacak. NEOX Factory, oyunculara araç test pisti ve bir NEOX aracı olan Blanc’ın bulunduğu fabrika alanı dahil olmak üzere benzersiz savaş senaryoları vaat ediyor. Ayrıca Rin Jiang, Jao Tin ve Stadyum gibi görsel açıdan da farklı alanlar bu bölgede keşfedilmeyi bekliyor.

 

RONDO’nun kendine has yeni unsurları da var. Harita boyunca stratejik olarak yerleştirilen yok edilebilir bambular, fırlatılabilir nesneler veya araçlar kullanılarak oyuncular tarafından yok edilebilir; Bu oyuna başka bir taktiksel katman ekler. RONDO’da şehre özel ulaşım seçenekleri de mevcut. Jadena Şehrindeki Orta Yürüyen Merdiven, oyuncuların binalar arasında hızlı bir şekilde hareket etmesine olanak tanıyor. Ayrıca yeni bir silah da bu harita için özel olarak tasarlanmış yeni bir silahtır: JS9, nispeten düşük geri tepmeye sahip 9 mm hafif makineli tüfek (HMS) ve otomatik ateş moduna geçme seçeneği. Bu onu harita için tercih edilen bir seçim haline getiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu