Ekonomi

Özbekistan Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Mamirov OTSO’yu ziyaret etti

Özbekistan’ın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Maşrab Mamirov, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.

OTSO’dan yapılan açıklamaya göre, Özbekistan’ın Ankara Büyükelçiliği’nden gelen heyet, Ordu’da faaliyet gösteren odaya üye firmaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde takip etti.

Ardından odanın toplantı salonunda “Özbekistan Ticaret, Turizm ve Karşılıklı Yatırım Fırsatları” konulu tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

OTSO Lideri Adil Levent Karlıbel, toplantıda yaptığı konuşmada, söz konusu heyetin hem bu bölgeyi keşfetmek hem de Ordulu yatırımcıları Özbekistan’a yatırım yapmaya davet etmek için burada olduğunu belirtti.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üye firmaları ziyaret ederek programa başladıklarını anlatan Karlıbel, şunları kaydetti:

“Burada çok verimli görüşmeler yaptık. Burada hem sizlerle buluşacaklar hem de Özbekistan’daki yatırım fırsatlarını, ticari çıkarlarımızı nasıl geliştirebileceğimizi, birlikte neler yapabileceğimizi anlatacaklar. Daha sonra Ankara’da onları ziyaret edeceğim, “İnşallah Özbekistan’da bir keşif yolculuğuna çıkacağız. Irkımız bir, kültürümüz bir, dilimiz bir. Bundan sonraki süreçte de birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Mamirov ise katılımcılara teşekkür ederek Özbekistan’daki yatırım ve ticari fırsatları anlattı ve üye firmalara sunum yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu