Haber

Oy Vermeyin’ Diyen Onur Ünlü Seçimle İlgili Yeni Bir Açıklamada Bulundu

Ünlü yönetmen Onur Ünlü, önceki gün yaptığı seçim açıklamasıyla tepki topladı. Ünlü isim yaptığı yeni paylaşımla yeniden gündem oldu. Biz de sizler için detayları araştırdık.

Yönetmen ve oyuncu Onur Ünlü, önceki gün yaptığı açıklamayla gündemdeki isimlerden biri oldu.

Ünlü isim, “Kılıçdaroğlu, Allah’ın oğlu kazanırsa bu seçim olmaz” diyerek seçimle ilgili görüşlerini bildirdi.

Birçok kişiden tepki alan Onur Ünlü’den yeni bir açıklama geldi. Ünlü, sözlerine “Sen de şakadan anlamıyorsun” diyerek başladı.

Açıklama ve paylaşımın devamı şu şekilde oldu.

“SEN HİÇBİR ŞEY ANLAMADIN, kafamı kestiğin yere geri koyabilir miyiz?” diye başlayan bir yazı yayınlasam. Ben öyle düşünmüyorum. Elbette Millet İttifakı’nın gücü altında başımızla dolaşacağız. Önemli değil, artık alıştık. Ama eleştirilerini son derece medeni bir şekilde ifade eden bir ton harika insan dışında; Bir fikrin, içeriden birinin ironik fikirlerine bu kadar sert ve kabaca tepki verebilmesi en hafif tabirle ürkütücü. Üstelik bu katılığın nedeni sert bir irade değil, bariz bir fırsatçı telaştır. Bunu da anlasam da; herkes yorgun Aksi bir şey olmadan, kazasız bir şekilde bu sürecin bitmesini istiyor. Ancak bu sefer de yeni kazalar oluyor. Bu süreçte binlerce insanın bir insanın kalbini kırması neye yarar göreceğiz. Ancak Millet İttifakı seçmeninin alternatif görüşlerle sınandığını da kolay kolay göremiyoruz. Her neyse, işte kutu. İsteyen gidip oyunu atsın. Ve kim isterse kuyuya bağırsın: Midas’ın kulakları eşek kulağıdır! Midas’ın kulakları eşek kulağı! Eşek kulakları Midas’ın! NOT: Bu arada sizinle bir söylenti paylaşayım. Bu sabah telefonuma gelen mesajlardan biri, dün gönderdiğim hikaye nedeniyle yapmak üzere olduğum uygun bir senaryo uzlaşmasının iptal edileceğine dair önemli bir imaydı. Yani pırıl pırıl Türkiye’nin 15 Mayıs’tan sonraki ilk siyasi amaçlı iş sözleşmesinin feshi başıma gelmek üzere. Peki şaşırdık mı? Tabii ki hayır. Çünkü burası Ortadoğu güzel kardeşim. Yine inşallah, sevinin seçim olacak. Ama burası Ortadoğu.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

habercavdir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu