Teknoloji

Nothing Phone 2a’nın sızdırılan görüntüleri ikonik tasarımın değiştiğini gösteriyor

Yakın zamanda yapılan bir sızıntı, yakında çıkacak olan Nothing Phone 2a’nın şaşırtıcı bir tasarım tercihi yapabileceğini ve serinin imzası olan arka glif ışığını kaldırabileceğini gösteriyor.

SmartPrix, görselin “resmi basın görseli” olduğunu iddia ediyor ve görselde herhangi bir aydınlatmanın olmadığı açık. Ayrıca cihazın, Nothing Phone’un (2) giydirilmiş versiyonuna benzediği de belirtiliyor.

Bu görüntünün gerçek olduğunu varsayarsak, glifi terk etmek tuhaf bir seçim gibi görünüyor. Bu sadece markanın imza tarzı değil. Şirket daha önce üçüncü taraf geliştiricilere, Nothing’in taşınabilir cihazındaki arka ışığın nasıl kontrol edileceğini gösteren bir video yayınlamıştı. Glif Geliştirici Kiti duyurmuştu. Başlangıçta bu yeni keşfedilen yardımcı programın Telefon’u da (2a) içereceği düşünülüyordu ancak görünen o ki durum böyle değil.

SmartPrix, bu değişikliklerin şirketin işin kolayına kaçması sonucu meydana gelmiş olabileceğine dikkat çekiyor. Nothing Phone’un (2a) orta sınıf olması planlandığından eski Phone (2) kadar güçlü olmayacak. Bu nedenle glifin kaldırılması gereken özelliklerden biri olması bekleniyor.

Ancak X üzerinde ikinci bir sızıntının dolaştığını da belirtelim. Şubeden bir diğer isim olan Abhishek Yadav, Telefon olduğunu iddia ettiği cihazın bazı görsellerini yayınladı (2a).

Telefonun (2) aksine, lensler üst tarafa yatay olarak yan yana oturur. Ayrıca Yadav’ın gönderisinde telefonun (2a) teknik özellikleri de listeleniyor ve telefonun 6,7 inç Full HD Plus (2,220 x 1,080 piksel çözünürlük) AMOLED ekrana sahip olabileceği ve MediaTek Dimensity 7200 yonga setinden güç alabileceği söyleniyor. Arkada iki adet 50 MP lens, ön tarafta ise 32 MP selfie kamerası bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu