Teknoloji

Mercedes-Benz’in Tesla Rakip Araçlarından Alınan Bilgiler

geçen gün Maybach Yanlarda görünen ve oldukça havalı görünen gece paketinden bahsettik. Artık lüks olarak bildiğimiz Maybach değil, mercedes-benz Bir gelişme ile karşınızdayız. Şirket, bayileri ile yaptığı yıllık toplantıda teslaRakip modellerine de isim verdi.

CarBuzz tarafından yapılan habere göre şirket elektrikli araç tarafında yer alıyor. Tesla’ya yarışacak iki araç belirledi. Pazarlama adımında farklı amaçlara hizmet edecek olan bu araçlarla ilgili bir diğer garip iddia da şudur. isim değişikliğigitmek üzere gibi görünüyor.

Araçlardan biri Tesla Model Y rakibi olacak.

CarBuzz’ın haberine göre CLA ve GLC modellerinin elektrikli olanları toplantıda konuşma konusu oldu. Firma bu iki modeli elektrikli hale getirerek öncelikle CLA Sedan modeli ile yeni kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Elektrik GLCdoğrudan geçiş segmentinde model Model Yrakibi olacaktır.

fark ettiyseniz burada EQSveya EKK İsim kullanmadık. Kaynağa göre toplantıda EQ ismi de kullanılmadı. Bu da şirketin standart adlandırma yöntemine döneceğini gösteriyor.

Yeni elektrikli CLA, benzinli olandan biraz daha büyük

EKK

Ayrıca, 400 mil (yaklaşık. 643-645 km) de not edildi. GLCModelin istenilen başarıya ulaştığını söyleyemeyiz. EKK modeli ile karşılaştırılmıştır. 300 mil (yaklaşık. 480-482 kmMenzile sahip olacağı söylenen bu araç, eğer söylentiler doğruysa EQC modelinden 80 km daha yüksek menzile sahip olacak.

Son olarak akaryakıt ve elektrikli araçlardan bayilere sürekli olarak dağıtılacağı belirtildi. İki aracın konusu gelecek yıltanıtılması bekleniyor.

cicekdagiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu