Yaşam

Kalben’den Oregon ‘Dream’

Kalben, 28 Nisan’da vizyona giren ve 80’lerden sıcak bir hikayeyi seyirciyle buluşturan Oregon sineması için ‘Dream’ müziğini seslendirdi. Bu müziğe sinema imzalı özel bir klip de yayınlandı.

 

Ümit Ünal’ın yazdığı, Kerem Ayan’ın yönettiği, Muzaffer Yıldırım’ın yapımcılığını üstlendiği Oregon sineması vizyona girdi. Güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkan; Başrollerini Aslı İnandık, Serkan Çayoğlu, Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Burcu Biricik, Fırat Çelik, Onur Gürçay, Billur Melis Koç, Melisa Doğu, Zihni Göktay ve Nevra Serezli’nin paylaştığı film hikayesi kadar . Müziğiyle de dikkat çekiyor. Yapımcılığını Cüneyt Çağlayan’ın üstlendiği sinemada Kalben’in seslendirdiği “Dream”in müzikleri de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Sinema senaristi Ümit Ünal’ın Cüneyt Çağlayan imzasıyla yazdığı, düzenlemesini Tabiat Ebrişim’in üstlendiği ‘Rüya’nın klibi de dijital platformlarda.

Oregon’un modül olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalben, “Sinema salonları yüzlerce insanın emeğinin izlerini ve hatıralarını taşır. Zamanı aşıp, diğer nesillere, tarihsel şeritlere ve sanatsal evrim süreçlerine aktarılır. Bu bağlamda Oregon’un bir parçası olmak elbette çok keyifli. Yetenek ve güzellik abidesi dostum Aslı İnandık ve değerli yönetmen Kerem Ayan’ın imzalarının yanında sağlam bir imza olmak. Bu en zor zamanlarda bile sinema salonlarını doldurmaya çalışan, zaman ve bütçe ayıran herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum…”

Oregon, bir ‘müzik kaseti’ hikayesi etrafında şekillenen dinamik kurgusuyla seyirciyi alışılmadık bir olay örgüsüne çeken NuLook Prodüksiyon imzasıyla sinemalarda.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu