Haber

İzmir İmam Hatipler 2. Bilim, Teknoloji, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği

İzmir İmam Hatipler 2. Bilim, Teknoloji, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Düzenlendi

İzmir İmam Hatipler 2. Bilim, Teknoloji, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. Festivale; İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Başkanlığı koordinasyonunda Klasik Bilim, Teknoloji, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği; Teknoloji, spor ödülleri ve çadır alanı olmak üzere 3 farklı alanda Orta Öğretim, Mesleki Teknik Eğitim, Temel Eğitim ve Özel Eğitim ve Rehberliğe bağlı okul ve kurumların katılımıyla düzenlendi. Karşıyaka Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen şenlikte kurulan stantlarda; bilimsel ve teknolojik, sosyal ve kültürel sanatsal çalışmalar, AB projeleri, E-Twinning, Teknofest ve Araştırma Projesi Materyalleri, TÜBİTAK 4006, Bilim Fuarı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Mehter Takımı ve Zeybek gösterilerinin de yer aldığı şenlikte stantlar gezilerek 15 Temmuz İstiklal Şehitleri Sporu ödülleri dağıtıldı. Program, şenlik alanı ve çadırların gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu