İş

İş Sanat’ta Provadan Çıktılar Yaşasın Cumhuriyet Sergisi

Türk halk müziğinin üç güçlü sesi Feryal Öney, Ayfer Vardar ve Elif Buse Doğan, 5 Nisan Çarşamba günü İş Sanat’ta verecekleri konserin provasının ardından. Türkiye İş Bankası Müzesiaçıldı “Yaşasın Cumhuriyet! sergi”ziyaret.

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları vesilesiyle hazırlanan ve başta İş Bankası Müzesi arşivi olmak üzere 2 bini aşkın belge, fotoğraf, film ve objenin yer aldığı sergiyi gezen sanatçılar, sergi hakkında detaylı bilgi aldı. tarih uzmanlarının yanında durun.

Sergiyle ilgili izlenimlerini dile getiren sanatçılar, bugüne kadar gördükleri en kapsamlı Cumhuriyet standı olduğunu ve savaştan çıkmış bir halkın yüzünde umut görebildiklerini, duygulu bir sinema izlediklerini söylediler. detaylı arşiv Kadınların güçlü, özgür, eşit ve çağdaş imajlarından çok etkilendiklerini ifade ederken, buğday tarlasında çalışan kadın fotoğrafları ve poster taşıyan çocukları da beğendiklerini ifade ettiler. Esnaf, herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir stant olduğunu sözlerine ekledi.

Türkiye İş Bankası Müzesi’nde yıl sonuna kadar açık kalacak olan yaşasın Cumhuriyet Standı, Pazartesi hariç her gün ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Solist olarak Feryal Öney, Ayfer Vardar ve Elif Buse Doğan Kadın Ozanlareğer bu bir konserse 5 Nisan Çarşamba 20.30‘içinde İş Kuleleri Salonu Seyircisiyle buluşacak. Anadolu’nun sevilen türkülerinin seslendirileceği konserde solistlere kadınlardan oluşan halk müziği topluluğu eşlik edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

yunusemre-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu