Haber

İş Adamı Cinayetinde Kan Donduran Detay: Cesedi Asitle Erimiş Olabilir

Kocaeli’de kan donduran bir cinayet yaşandı. Halı yıkama fabrikasının sahibi Nurhan Ör’ün, çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlısının cenazeyi yok etmek için anlaşma yaptığı 5 kişinin polis sorgusu devam ederken, Ör’ün cansız bedenine ulaşılamadı.

Kocaeli’de işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı. Ör’ün cansız bedeni bulunamadığı için cesedin asitle eritilmiş olabileceği belirtildi.

Körfez ilçesine bağlı Hereke Mahallesi’nde halı fabrikası sahibi olan ve şehrin tanınmış iş adamlarından Nurhan Ör, 3 gün önce evine gitmediği için telefon numarasına da ulaşılamadı. Durumdan endişelenen ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Nurhan Ör’ün arabası dün Gebze’de boş bir yerde bulundu. Araçta yapılan incelemede kan izlerine rastlandı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Nurhan Ör’ün çocukluk arkadaşıyla en son İstanbul’da görüştüğü belirlendi. Soruşturmayı bu yöne kaydıran polis, aralarında Nurhan Ör’ün arkadaşının da bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Nurhan Ör’ün ismi açıklanmayan arkadaşının polisteki sorgusu sırasında hatasını itiraf ettiği belirtildi.

Şüphelinin, İstanbul’a davet ettiği Ör’ü öldürdüğünü ve cesedini imha etmek için 5 kişiyle para karşılığında anlaştığını söylediği, bu kişilerin cesedi Kartepe’deki ormana götürdüğü belirtildi.

Bu açıklama doğrultusunda polis ekibinin bölgede yaptığı aramada Nurhan Ör’ün cesedine ulaşılamadı. Polis, cesedin asitle eritilmiş olabileceği yönünde spekülasyon yaparken, şüphelilerin sorgularının devam ettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu