Haber

Ferhat Arıcan velilerle buluşarak olimpiyat yolunu paylaştı

Milli jimnastikçi Ferhat Arıcan, Göztepe Jimnastik Akademisi’nde düzenlenen “Arıcan Yaptı Sen de Yapabilirsin” etkinliğinde velilerle buluştu. Türkiye’nin olimpiyat madalyalı ilk ve tek jimnastikçisi ve iki hamlesine kendi adını veren “Olimpiyatçı” unvanını taşıyan Arıcan, olimpiyat madalyasına giden zorlu yolu velilerle paylaştı.

Başarıya giden yolda en büyük destekçisinin ailesinin olduğunu belirten Ferhat Arıcan, “Siz de çocuklarınızın yanında olmalısınız. Bir çocuğa ilham vermek en büyük mutluluktur. Başarının temeli sporcu-ailesinin kusursuz çalışmasıdır. -eğitim üçlüsü. Buradaki çocuklar arasında şampiyonlar olacak. Yeter ki bu konuda iyi olsunlar.” “Doğru şekilde destekleyelim” dedi.

“PARİS’TE DE MADALYA HEDEFLİYORUM”

2024 Paris Olimpiyatları’nda madalya hedeflediklerini sözlerine ekleyen Arıcan, “Rio 2016’ya katıldım. Ülkemizin jimnastikteki ilk ve tek madalyasını 2020 Tokyo’da kazandım. Kariyerimde birçok ilki yaşayıp ülkeme kazandırdım. Paris’te üst üste iki olimpiyatta madalya kazandım. “İlk Türk jimnastikçi olmayı hedefliyorum. Böylece Göztepe Jimnastik Akademisi’nde okuyan çocuklarımıza bir ilham kaynağı daha oluşturacağım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu